Hoe maak je een Cat Van krabmeubel Stop

Hoe maak je een Cat Van krabmeubel Stop. Katten krabben om hun territorium af te bakenen, scherpen hun klauwen en strekken hun spieren. Hier is hoe om te helpen uw kat te beteugelen de drang (of op zijn minst te leiden uit de buurt van de bank).

instructies

1 Zorg voor krabpalen en plaats ze op plaatsen waar uw kat houdt van te hangen - door een zonnig raam, bijvoorbeeld.

2 Experimenteer met verschillende soorten berichten naar de besten voor uw kat te vinden.

3 Houd in gedachten dat verschillende katten zoals verschillende oppervlaktestructuren (karton, hout of tapijt) en post oriëntaties (horizontaal of verticaal).

4 Moedig kittens om berichten te gebruiken, en hen belonen met voedsel en lof.

5 Denk aan het geven van uw kat extra aandacht toen hij wekt van een dutje, en vervolgens plaatsen van hem in de buurt van de krabpaal, omdat veel katten krabben bij het ​​wakker worden.

6 Vermijd het straffen van uw kat als ze krabt een ongeschikte ruimte - straf leert de kat om geen krassen in uw aanwezigheid, maar het zal een kat niet van weerhouden krabben als je er niet bent.

7 Vermijd het verhuren van uw kat scratch een oude bank, zelfs als u van plan om snel ontdoen van het - dit zal alleen uw kat aan te moedigen om de nieuwe bank krabben.

8 Raadpleeg uw dierenarts over alternatieve behandeling opties voor je op te geven. Destructief gedrag is een belangrijke reden waarom mensen geven hun katten aan dierenasielen.

Hints

  • Aversieve smakende stoffen zal niet helpen, omdat krassen niet de smaakpapillen te betrekken.
  • Schreeuwen en harde geluiden kan leiden tot angst en destructief gedrag aan te moedigen.
  • Krabben is een natuurlijke gedrag, dus het blokkeren van de kat toegang tot een gebied zal hem alleen maar aanmoedigen om elders te krabben.