Hoe maak je een relatie met een mannelijke vriend Build

Hoe maak je een relatie met een mannelijke vriend Build


Het ontwikkelen van een nieuwe romantische relatie met een huidige mannelijke vriend kan spannend en stressvol zijn. Het bouwen van deze relatie kan enige tijd duren en vergt extra inspanning van uw kant om hem te laten weten dat u uw vriendschap te nemen naar het volgende niveau. Breng meer tijd met je mannelijke vriend en leer meer over hem te bepalen of u en hij is een goede match voor elkaar.

instructies

1 Communiceer open en eerlijk met je mannelijke vriend. Houdt u niet in informatie over hoe je je voelt over iets uit de angst voor hem te beledigen. Open communicatie is een essentieel onderdeel van het opbouwen van een sterkere relatie met iemand, en je mannelijke vriend zal je eerlijkheid op prijs stellen.

2 Bouw je eigen zelfvertrouwen, en stoten onafhankelijkheid. Verschijnen ook behoeftige kan draaien uw mannelijke vriend uit om een ​​relatie en wrak uw kans om intiem met hem. Zelfvoorzienend, maar hem laten zien dat u de zorg over hem en dat je hem waarderen als een vriend.

3 Flirten met hem toen de twee van jullie tijd samen doorbrengen. Speels flirten is een effectieve manier om je mannelijke vriend te krijgen om de belangstelling voor u als partner en een geschikte manier om hem meer comfortabel met u te maken krijgen. Flirten kan speelse grappen zijn, het aanraken van zijn hand of arm als je praat met hem, en hem complimenteren.

4 Wees jezelf, en niet proberen om jezelf te veranderen om hem te maken zoals jij. Verkeerde voorstelling van jezelf kunt hobbels in de ontwikkeling van uw relatie veroorzaken. Doen alsof je geïnteresseerd bent in iets om indruk op je mannelijke vriend zal resulteren in problemen. Als u een mannelijke vriend wil een relatie met u op te bouwen, zal hij je waarderen voor wie je bent.

Hints

  • Hem niet onder druk om een ​​nieuwe relatie met u te beginnen; Dit kan hem weg te duwen in plaats van hem te brengen dichter bij jou.