Why Do Cats knabbelen?

Why Do Cats knabbelen?


Terwijl je aan het lezen bent door middel van de krant, Jasper steigert over meer en begint te knabbelen op je hand. Katten knabbelen voor allerlei redenen, variƫrend van blijkt gelukkig emoties om je te vertellen om weg te gaan. Ongeacht de oorzaak van zijn zachte beten, het moet niet pijnlijk voor jou. Als het is, moet u zijn aandacht te richten op iets anders te chomp op.

Resultaat Affectie

Denk aan knabbelen als katachtige zoenen. Jasper heeft geen manier om tuit omhoog en planten een op je, zodat hij knabbelt u in plaats daarvan. Hij is gewoon te laten zien hoeveel hij u aanbidt en wil dat je weet hoe gelukkig je hem te maken. Kras hem onder de kin en hem laten weten dat je van hem houdt net zo veel.

Schoonmaken U

Je doet veel met je handen de hele dag. Tussen werken, het schoonmaken van het huis en natuurlijk eten, Jasper voelt hij nodig heeft om u schoon uit. Hij zal knabbelen en likken uw hand om eventueel vuil te verwijderen. In zijn perfecte wereld, zal hij zelfs een hap van die sandwich je net klaar, het maken van zijn knabbelen extra belonen.

markering U

Jasper's knabbelen is een manier om je stiekem markeren als zijn territorium. Katten hebben geurklieren recht in hun wangen. Terwijl hij knabbelen uw huid en nuzzling zijn gezicht tegen u, hij die je met zijn persoonlijke aroma. Je kunt niet ruiken, maar als alle andere katten kruisen je pad als je naar buiten wagen, zullen ze weten dat je al hebt gesproken door een andere katachtige.

onrustig

Als Jasper begint te knabbelen op uw hand, terwijl aaien hem voor een lange periode van tijd, kon hij worden waardoor u een waarschuwing. Hoewel hij nog steeds wil naast je zitten, hij niet wil dat je hem niet meer aan te raken. Hij zal zachtjes bijten om u een waarschuwing dat hij de inhoud voor het moment geven. Terug uit voordat hij wordt nog meer opgewonden - hij zal op zijn oren terug naar zijn hoofd en flick zijn staart van links naar rechts als hij wil dat je om te stoppen. Anders zou hij je bijten harder of swat op u met zijn klauwen tot u het punt te krijgen.

Playing Rough

Kijk Jasper de volgende keer dat hij ruw huizen met Jinx. Ze rollen rond in een bal, knuppel elkaar in het gezicht en bijten elkaar rond het nekvel. Het lijkt misschien alsof ze vechten, maar ze zijn gewoon worstelen. Jinx zal slaakte een gil als Jasper begint steeds te ruw. Jasper zou hetzelfde soort gedrag met jou te geven. Terwijl je langs loopt, zal hij spring op je voeten en smoren bij je enkels als een manier om met je spelen. Omdat zijn knabbelen pijnlijk kan zijn en vang je off guard, wil je dit soort bijten ontmoedigen. Slaakte een luid "nee" of "hey" geluid om hem te schrikken. Hij kan niet beseffen dat hij je pijn. Als zijn vervelende gewoonte blijft, houdt een stash van fuzzy muizen en ballen rond het huis, zodat je ze hebt om te gooien door de kamer als hij wil spelen.