Hoe te tape van Lace Front Wigs

De kant die aan de dop van een kant pruik is bevestigd is zeer delicaat materiaal. Als je niet de kant met zorg te behandelen, kunt u gemakkelijk beschadigen door scheuren of ervoor zorgen dat rafels aan de kant. Zodra de kant is geruïneerd, dus is het uiterlijk van natuurlijke haarlijn van de pruik, dat wordt bereikt door de kant. Door het gebruik van producten die u misschien al in uw huis, kunt u uw lace beschermen, zodat het duurt en ziet er goed uit voor een lange tijd.

instructies

1 Giet ongeveer 1 eetl. van "100% aceton" of "99% isopropylalcohol" in een kleine glazen kom. Hoewel u beide methoden kunt gebruiken, zal de aceton de band sneller dan de alcohol op te lossen.

2 Plaats een watten binnenkant van de kom, zodat het wordt doordrenkt met aceton / alcohol.

3 Plaats de geweekte katoenen bal op de kant van de pruik in het gebied waar de band is het veiligstellen van de kant van uw huid. Dep aceton / alcohol rond de gehele omtrek van de pruik waar de veter is opgenomen.

4 Wacht vijf tot 10 minuten. Als je wacht, kun je meer aceton / alcohol schar op de kant om het nat te houden.

5 Til de kant pruik unit uit je hoofd. U kunt nu gebruik maken van uw vingers om alle resterende tape te verwijderen door zachtjes weg van de kant te trekken.