Hoe maak je een jongen die niet wil een Vriendin to Go Out With You Get

Hoe maak je een jongen die niet wil een Vriendin to Go Out With You Get


Er kunnen tal van redenen zijn waarom een ​​man niet een vriendin op dit moment niet wil. Hij kon net hebben gekregen uit een slechte uiteenvallen en is nog steeds bezig om te werken door middel van de effecten na-emotioneel. Of hij kon net als zijn enkele staat. Wilt u de uitdaging om zo'n terughoudend man om uit te gaan met je onderneemt, kun je slagen als je een beetje van savvy.

instructies

1 Wees zijn vriend rechts af van de vleermuis. Onmiddellijk sloot het idee dat hij is iemand die je zal overwinnen en in plaats daarvan richten op echt om hem te leren kennen. Nodig hem uit groepsactiviteiten en houden elke ontmoeting die je hebt met hem super eenvoudig.

2 Respectvol te informeren over zijn 'verhaal'. Als hij zei dat hij niet wil een vriendin, een deel van jullie heeft om te weten moet je zijn wensen respecteren. Toch zal een beetje licht agressie je dichter bij het leren als het zijn afweermechanismen schoppen in en hij is gewoon afgezworen meisjes voor een lange tijd of als hij echt heeft wat naar beneden tijd om zich weer op de rails te krijgen. Als je begint opknoping uit met hem, terloops beginnen te praten over zijn single status en zien of hij bereid is om informatie te onthullen.

3 Doe veel dingen die hij graag doet. Van opknoping uit bij de sportbar om vrijwilligerswerk aan hem een ​​lunch zakken voor zijn vissen reis te maken, zet jezelf in zo veel situaties met hem als hij zal toestaan.

4 Host uw eigen evenement om hem te zien hoe de dingen werken in jullie wereld. Als al je vrienden met hem zijn niet wederzijds, geef hem een ​​kijkje in je leven door het uitnodigen van hem over voor game nacht met jou en je vrienden. Zorg ervoor dat het evenement is niet een paren ding zodat hij niet verplicht of lastige over het feit dat uw gasten voelen.

5 Vraag hem uit voor een date. Jongens hebben notoir een grote druk om data te starten. Zelfs als vrouwen meer en meer bevoegd zijn, nog steeds de grote meerderheid wachten op jongens om de vragen te doen. Schakel de tabellen op hem door zich vol vertrouwen botte en vraag hem of hij wil om uit te gaan. Houd de eerste uitje ongedwongen, zodat hij niet de druk voelen. Het eerste teken van hem terug in de dating zwembad zou krassen emoties van een oude relatie die slecht bleek. Maak plannen om ergens hij wil, omdat je vroeg te gaan. Als de meerderheid van uw pogingen om dicht bij hem succesvol zijn geweest, moet u goed op uw manier aan om hem aan u uit te vragen op zijn eigen.