Wat is Taro Bubble Tea?

Wat is Taro Bubble Tea?


Taro bubble tea is een populaire schuimige drank die is ontstaan ​​in Taiwan en heel Azië wordt genoten. De basis van de drank gewoonlijk thee, waaraan taro, tapioca, smaak- en zoetstof wordt gewoonlijk toegevoegd. Mensen kunnen genieten van deze drank vers van drank winkels die de taro bubble tea elke dag te maken, of ze kunnen een makkelijk te volgen recept te proberen thuis, om te genieten op elk moment.

Identificatie

De ondergrondse stam of knol van de taro plant wordt geoogst, en wordt gebruikt als voedingsmiddel in Azië, Afrika en Hawaii. Er wordt gekookt voor gebruik zijn scherpe plantencellen af ​​te breken. Taro is zeer stijf en zorgt voor een goede hoeveelheid voedingsvezels.

effecten

Bij gebruik in de taro bubble tea, de taro geeft het een paarse kleur en een licht taro smaak. De vezelige inhoud dikker de drank, waardoor het als een milkshake. In wezen, taro bubble tea is een drank voedsel.

Kenmerken

Wat is Taro Bubble Tea?


Taro bubble tea dankt zijn naam aan het borrelen effect dat optreedt als de drank wordt voorbereid en krachtig geschud om de juiste consistentie voor het drankje te krijgen. Typisch wordt tapioca toegevoegd aan de drank, voor eigenzinnigheid en textuur, en worden de 'parels' van de taro bubble tea genoemd. Soms zijn mensen associëren de tapioca ballen met de reden waarom het bubble tea wordt genoemd.

Thee

Taro bubble tea bestaat uit vier hoofdonderdelen. De eerste is de thee basis, hoewel het ook is bereid met gewoon water. De koffie heeft de voorkeur, waarbij een zwarte thee of andere variant kan zijn, want het geeft de drank een zeer rijke en diepe basis smaak, waardoor de unieke smaak van de drank.

Smaken en Zoetstoffen

Taro geeft de drank zijn aroma, hoewel sommige misschien liever extra aroma's toe te voegen. Smaakstoffen kunnen worden toegevoegd vanuit vers fruit of in de vorm van siropen of poeders. De taro bubble tea kan worden gezoet met suiker of honing.

structuur

Een ander aspect van de taro bubble thee is de structuur, alsook de dikte opgedaan met de toegevoegde taro basis. Sommige mensen kijken ernaar uit om te kauwen of tapioca coconut zoals ze dit vervullend drank drinken. Door de laatste slok van deze stevige drank, de taro bubble tea vermindert zowel de honger en dorst van de drinker.