Sport Safety Training

Sport Safety Training


Miljoenen Amerikanen spelen sport vanaf de jeugd niveau tot volwassen recreatieve competities. Tijdens het sporten bieden een leuke tijd en moest oefenen, spelers en coaches moeten niet de juiste veiligheidsmaatregelen te verwaarlozen.

Betekenis

Middelbare school atleten meestal goed voor ongeveer 2 miljoen gewonden en 500.000 doktersbezoeken per jaar, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Daarnaast, meer dan 3,5 miljoen kinderen van 14 jaar krijgen behandeld voor sportblessures per jaar, de American Academy of Orthopaedic Surgeons meldt.

cursussen

Coaches kunnen laten certificeren in reanimatie en eerste hulp door een erkende organisatie zoals de American Heart Association. Bovendien, sportbonden bieden lessen in basisveiligheid opleiding die onderwerpen zoals noodplanning, ziekten die verband houden met de warmte en koude, en de basis anatomie en de schade terminologie te dekken.

Aanbeveling

Trainers moeten een veiligheidscontrole lijst te volgen, volgens de National Center for Sport Veiligheid. Terwijl het centrum is gericht op de jeugd sporten, kunnen alle niveaus profiteren van het toepassen van veiligheidstrainingen. De checklist omvat het geven van water of sportdranken aan spelers, het controleren van de uitrusting van de spelers voor de schade, en het hebben van een EHBO-kit bij wedstrijden en trainingen.