Hoe te Brick Compound verzachten

Hoe te Brick Compound verzachten


Brick verbinding maakt van een saaie poppenhuis in een realistisch. Het biedt de poppenhuis liefhebber met een methode voor het voltooien van een poppenhuis met een baksteen-look afwerking aan de buitenkant. De baksteen verbinding wordt geleverd in een poedervorm. Na mengen met water, de gebruiker past deze aan de buitenkant van een pop huis met een sjabloon en een borstel. Vervolgens zal verharden tot een baksteen blik. Als uw verbinding materiaal droog is voordat u een kans om toe te passen op het poppenhuis had, kunt u het weer zachter met water.

instructies

1 Voeg een paar druppels water op een moment om verhard baksteen verbinding om het te verzachten. Meng het met een houten ambachtelijke stok, of een lepel. Doorgaan met een paar druppels water toe te voegen totdat het de consistentie van een dikke pasta bereikt.

2 Bedek de gemengde bakstenen verbinding wanneer je hem niet gebruikt. Als het droogt, kan het opnieuw worden bevochtigd op elk punt.

3 Gebruik een natte doek om geharde baksteen verbinding uit een poppenhuis te verwijderen als je merkt dat je een fout hebt gemaakt. Geniet van een doek in water en veeg het doek tegen de zijkant van het huis, dan schraap de verbinding af met een boter mes of iets dergelijks. Gebruik verschillende lappen totdat alle bakstenen verbinding is verwijderd.