Hoe schrijf ik een brief aan de kerstman & Krijg een reactie achter

Hoe schrijf ik een brief aan de kerstman & Krijg een reactie achter


Het schrijven van een brief aan de kerstman - en eigenlijk het ontvangen van een antwoord - brengt veel vreugde en verwondering voor een jong kind. Sommige kinderen zijn gelukkig net sturen van een brief naar Santa Claus, en dan wachten angstig voor de kerst ochtend. Anderen zoals schriftelijk bewijs van Santa dat hij de brief ontvangen. Een kind in 2011 de voorkeur aan e-mail van Santa Claus, en een antwoord in haar in-box te ontvangen.

instructies

1 Stuur een brief naar Santa Claus - verzorgen van de Fairbanks Post Office - en ontvang een antwoord met een Noordpool annulering mark (zie "Bronnen") een antwoord reactie van de Kerstman -. Geschreven door u - in een zelf- geadresseerde, gefrankeerde envelop, sturen naar Fairbanks van 15 december Vrijwilligers vaak beantwoorden brieven die niet hun eigen antwoorden en zelf geadresseerde, gefrankeerde enveloppen niet bevatten..

2 Gebruik maken van een gratis e-mailservice (zie "Bronnen"). Deze diensten kan uw kind een e-mail naar Santa te schrijven en een elektronische antwoord.

3 Stuur brieven naar Eielson Air Force Base, en ontvangen handgeschreven reacties van Santa geschreven door vrijwilligers (zie "Bronnen"). Onder meer een aan uzelf geadresseerde, gefrankeerde envelop, of een donatie te helpen dekken kosten. Stuur de letters voor het midden van december.

4 Schrijf je eigen kerstman antwoord, en stuur het naar je kind zelf. Deze optie is een snelle oplossing als je te lang om een ​​brief te sturen naar Fairbanks of Eielson AFB hebben gewacht.