Hoe maak je een Fake Gucci horloge Spot

Hoe maak je een Fake Gucci horloge Spot


De designer merk Gucci begon in Florence, Italië, in 1921 toen Guccio Gucci opende een kleine lederen goederen op te slaan. De Gucci bedrijf breidde, en begon de productie van luxe horloges in 1972. Gucci blijft een van de toonaangevende horloge fabrikanten en producenten over de hele wereld. Gucci verkoopt drie categorieën van uurwerken: automatische horloges, quartz horloges en armband horloges. Gucci horloges behoren tot de meest gerepliceerd. Nagemaakte Gucci horloges kijken authentiek, maar zijn gemaakt met inferieure mechanismen, houdt geen waarde, en zijn illegaal. Vóór de aankoop van een Gucci horloge, op zoek naar rode vlaggen aangeeft is het een nep.

instructies

1 Bestudeer het gezicht van het horloge. Gucci horloges zijn precieze, getallen zijn uniform en perfect gespreid. Nummers op een nep misschien vreemd uit elkaar te hebben en variëren in grootte. Bestudeer de minuut en tweede handen. Gucci horloges gebruiken Zwitsers quartz uurwerk, dat is glad. De woorden "Swiss made" verschijnen op de bodem midden van het gezicht onder de 6 uur positie. Handbeweging op replica's kan aanvinken of stok.

2 Draai het horloge om. Meest authentieke Gucci horloges hebben het modelnummer op de achterkant. Als u niets anders dan een kam, of een kuif en de naam Gucci, het horloge is waarschijnlijk nep. Geen authentieke Gucci horloges scherm alleen de kuif en naam zonder extra markeringen. Toppen op de replica Gucci's zijn meestal groter dan de kuif op echte horloges. Bezoek de website van Gucci's om vertrouwd te raken met horloge markeringen worden.

3 Voel het gewicht van het horloge. Gucci horloges zijn gemaakt van massief materiaal. Een nep-Gucci horloge zal aanzienlijk lichter dan zijn authentieke tegenhanger. Gucci horloges zijn meestal gemaakt van roestvrij staal of goud. Controleer de banden. Ze zijn van metaal op authentieke Gucci maar fakes hebben holle koppelingen.

4 Kijk voor authentieke foto's van het horloge als je het van een online winkel of veiling site koopt. De foto moet in een hoge resolutie, zodat je ziet details. De handelaar mag geen beelden van het horloge te laten zien. De foto's moeten van de specifieke stuk dat is voor verkoop. Verzoek om meer foto's als u twijfelt over de authenticiteit van het horloge.

5 Kijk voor het bewijs van aankoop als het kopen van een gebruikte Gucci horloge. Bepalen waar het horloge oorspronkelijk werd aangekocht. Uw Gucci horloge moeten geleverd met een authenticiteit kaart of een certificaat van echtheid komen. Controleer het serienummer. Gucci horloges hebben hun eigen markeringen die helpen verklaren hun authenticiteit. Als u weet dat het serienummer van het horloge u op zoek bent om te kopen, kun je contact opnemen met een juwelier of een Gucci horloge retailer om de authenticiteit van het horloge te controleren voorafgaand aan het maken van een aankoop.

6 Denk aan de prijs. Een nieuwe, authentieke Gucci horloge zal variëren van $ 650 tot duizenden dollars. Als de prijs van het horloge is lager dan 35 procent korting van de verkoopprijs, de Gucci horloge is waarschijnlijk een vervalsing.

Hints

  • Zorg ervoor dat uw Gucci horloge is authentiek door het direct de aankoop van het van de fabrikant.
  • Voor Gucci's 3900-serie horloges, een aantal nep-Gucci horloges hebben het wapen op de rug. De 3900-serie authentieke Gucci horloges hebben niet de kuif op de rug.
  • Insignes en logo op de achterkant van de authentieke Gucci horloges variëren van het seizoen en horloge ontwerpen.
  • Knock-off Gucci horloges zijn op grote schaal beschikbaar op het internet, worden verkocht door straatverkopers en beschikbaar in zelfstandige modewinkels.
  • Het verkopen van een nagemaakte Gucci horloge is illegaal in de Verenigde Staten.