Hoe maak je Doll House Ramen & Deuren

Hoe maak je Doll House Ramen & Deuren


Poppenhuis ramen en deuren kunnen worden gemaakt van karton. . Volgens Greenleaf Poppenhuizen, "Dollhouse schaal" vandaag conventioneel 1:12, hetgeen betekent dat 1 inch in miniatuur betekent 12 inches in de praktijk Deze schaal wordt ook wel 1: 1 voor het instellen eenvoudig karton "1 inch tot 1 voet." ramen en deuren is een goede manier om een ​​poppenhuis eindigen goedkoop, of tijdelijk totdat je kunt veroorloven om voorjaar voor meer uitgebreide retail producten.

instructies

Interne Aangebracht Window

1 Plaats de kartonnen venster rechthoek op een tafel. Meet een interne rechthoek, waarbij een 1/2-inch rand rond de buitenrand van het kozijn. Mark in pen. Gebruik een ambacht mes te snijden uit de interne rechthoek.

2 Hoe maak je Doll House Ramen & Deuren

Verf het raamkozijn.

Verf het raamkozijn bruine of gewenste kleur. Verf laten drogen.

3 Lijm, met de school lijm, de plastic rechthoek om het frame terug. Lijm laten drogen. Doorzichtige plastic kan gratis worden gehouden door recycling plastic speelgoed uit de verpakking.

4 Hoe maak je Doll House Ramen & Deuren

Snijd outdoor scènes uit tijdschriften.

Lijm, met de school lijm, het papier beeld van een outdoor scène, zoals een tuin, gesneden uit een tijdschrift, naar het raam achter het plastic. Het beeld moet zichtbaar door het raam worden "glas."

5 Lijm het raam, met het lijmpistool, om het poppenhuis wand, ongeveer 3 inch van de vloer. Voor een extern scherm, volgt u stappen 1-4, ter vervanging van de outdoor scène met aluminiumfolie, ga dan naar stap 5, het lijmen van het venster om een ​​buitenmuur.

Werken Deur voor een Pre-cut Deur Opening

6 Hoe maak je Doll House Ramen & Deuren

De meeste schaal 1:12 deuropeningen zijn ongeveer 6 1/2 duim hoog.

Meet de breedte en hoogte van de deuropening's. Volgens Greenleaf Poppenhuizen, "Deuren zal minimaal 6 1/2 duim hoog." Als je de deur afmetingen zijn verschillend, snijd een rechthoek aan te passen, anders gebruik maken van de 3-inch breedte met 6-inch lengte met 1/8-inch diepte karton rechthoek.

7 Schilder de deur rechthoek bruine of gewenste kleur. Toegestaan ​​om te drogen. Draai de deur over, en verf de andere kant en de randen. Toegestaan ​​om te drogen.

8 Hoe maak je Doll House Ramen & Deuren

Gebruik een gouden kraal als een deurknop.

Lijm, met het lijmpistool, een gouden kraal, 1/4 duim van de buitenrand en 3 inch vanaf de onderkant deur rand, naar de deur. Dit is de deurknop.

9 Lijm de andere kraal naar de andere kant. Volgens Dollhouse Collectibles, "Het is beter om de deur te schilderen voordat het wordt verlijmd met de opening van het poppenhuis."

10 Hoe maak je Doll House Ramen & Deuren

Bevestig de deur aan de muur met elektrische tape.

Plaats de deur in de voorgesneden space. Plaats een 1 1/2-inch lengte stuk van elektrische tape 1 inch vanaf de bovenkant deur rand en 1 inch vanaf de onderkant deur rand op de deur. Tape de deur naar de deuropening.

11 Gebruik dezelfde verf Op de deur van de tape op het oppervlak van de deur, en dezelfde verf als aan de wand om de band aangebracht op de muur te schilderen.