Instructies voor het gebruik van de Delonghi thermoskan Koffiezetapparaat

Instructies voor het gebruik van de Delonghi thermoskan Koffiezetapparaat


De DeLonghi thermische karaf koffiezetapparaat is een huis koffiezetapparaat dat een dubbelwandige RVS karaf die u toelaat om uw koffie warm en vers te houden voor uren zonder het gebruik van een externe verwarming of element is voorzien. Deze kunnen de koffie gaar en degraderen de smaak.

instructies

1 Verwijder het waterreservoir door het openen van het deksel op de bovenkant van de machine en eruit te tillen. Vul het reservoir tot de gewenste hoeveelheid koffie met behulp van de cup metingen aan de zijkant als richtlijn.

2 Til de permanente filter uit het compartiment aan de voorkant van de machine en vul het met koffie, het toevoegen van twee eetlepels van koffie voor elke zes liter water. Zet de filter om het compartiment, zorg ervoor dat het past precies op zijn plaats, zodat het compartiment volledig te sluiten. Stel de Accuflavor draaiknop aan de bovenzijde van de machine op de gewenste sterkte van de koffie te specificeren.

3 Schroef het deksel van de karaf totdat deze vastklikt, met de inkeping aan de bovenkant van het deksel af te stemmen op het handvat van de karaf's. Plaats de kan helemaal in de uitsparing aan de voorzijde van de machine.

4 Plaats een of twee kopjes onder het mondstuk in het midden van de inzet gebied aan de voorzijde van het apparaat. Druk op de knop onder het groene koffiekopje icoon om een ​​kopje, of de knop brouwen onder het pictogram twee kopjes twee kopjes.

5 Druk op de aan / uit knop. Wacht vijf tot 10 minuten om de koffie te brouwen. Als u een kop wenst terwijl de koffie brouwen, kan de kan worden verwijderd gedurende maximaal 30 seconden tot een enkel kopje te gieten.

6 Pour koffie door het verwijderen van de karaf en het draaien van het deksel tegen de klok zodat de inkeping van het deksel past op de schenktuit. Koffie zal heet blijven tot zes uur, terwijl de deksel op de thermoskan blijft.