Hoe te verwijderen nagelverkleuring

Het verwijderen van de verkleuring van uw nagels of teennagels kan het verschil tussen het schoonmaken van uw nagels en het hebben van een groter probleem wanneer je nagels beginnen te groeien bacteriën te maken. Schimmel kan zich ophopen op je nagels door massale hoeveelheden vuildeeltjes wanneer je nalaten om de smerige nagels schoon te maken. Het verlaten van uw schimmel aangetaste nagels onbehandeld kan roodheid, pijn, afscheiding en mogelijk zelfs het verlies van uw nagel of teennagel veroorzaken. Weten hoe je de verkleuring, met alledaagse huishoudelijke reinigingsmiddelen te elimineren, kan u helpen houden je nagels intact.

instructies

1 Giet warm water en bleekmiddel in een middelgrote emmer en meng de oplossing met een spatel. De verhouding van water gebleekte moet 100 één, respectievelijk. Als de verkleuring is een diepe en donkergeel, moet de verhouding: 10 één.

2 Plaats uw voeten of nagels in het water en bleekmiddel oplossing en laat ze in het water voor 15 tot 20 minutes.Take je voeten uit het water en veeg met down met een handdoek, wanneer de tijd is verstreken.

3 Gebruik een nagelvijl te schrobben en schroot van de verkleuring.

4 Plaats uw nagels in de gebleekte water opnieuw te wassen de verkleuring. Gebruik een wassen doek om het overtollige verkleuring van de nagels.

5 Veeg je nagels naar beneden en laat ze de lucht gedurende 10 minuten.

Hints

  • Volgens de eigenaar van Studio M, kan citroensap of waterstofperoxide ook de verkleuring te verwijderen uit uw nagels. Giet het citroensap op een watje en veeg je nagels, totdat de verkleuring is verwijderd. Gebruik milde zeep en water om het citroensap te verwijderen van uw nagel voordat het sap plakkerig wordt.