Sneeuwscooter Track Clip Gereedschap

Sneeuwscooter Track Clip Gereedschap


Een sneeuwscooter is een all-terrain voertuig met een rupsband. Mensen gebruiken het om bewegen over besneeuwde gebieden. De track draait op de top van de sneeuw, waardoor de sneeuwscooter te verplaatsen of rijden door de met sneeuw bedekte terrein. Eigenaren moeten speciale hulpmiddelen om regelmatig onderhoud uit te voeren op dit belangrijke onderdeel van de sneeuwscooter.

schroevedraaier

Een platte schroevendraaier kan worden gebruikt om snowmobile spoor clips te verwijderen. De eigenaar kan de schroevendraaier gebruiken om af te wrikken de baan klemmen en verwijder de versleten gedeelte van het spoor. Een spoor clip tool kan kosten meer dan $ 200 in 2011, maar een platte schroevendraaier in het algemeen zo goed werkt.

Track Clip Installatie Tool

Een spoor clip installatie tool is belangrijk bij het vervangen van een versleten stuk van de track met een nieuwe track. De tool heeft een lange steel met een draaipunt en verslaafd einde. De haakvormige uiteinde aan de nieuwe baan clip en helpt bij het vormen van de klem weer op elke zijde van de sneeuwscooter spoor. De gebruiker schuift de clip op zijn plaats en vervolgens vastgemaakt hem met het draaipunt van de track clip installatie tool.

Track Clip Tool

De track clip tool wordt gebruikt om uit te drukken een versleten gedeelte van het spoor. Het werkt als een monteur druk door aan elke zijde van de sneeuwscooter spoor en langzaam naar beneden aangescherpt, waardoor het versleten deel van de sporen uit. Elk baanvak is vergelijkbaar met de verbinding van een horlogeband. Hoe meer baanvakken toegevoegd aan het spoor, hoe langer het is. Eén of meer versleten onderdelen kan worden gedrukt met deze track clip tool.

T-nut Tool

De T-moer tool wordt gebruikt om de moer van de sneeuwscooter spoor te trekken en houd de moer op zijn plaats terwijl het spoor clip is geïnstalleerd. De track clip kan niet naar beneden op de baan worden bevestigd zonder dat de moer in de juiste lijn met de sneeuwscooter spoor. Het werktuig vorm van de letter "T" en heeft een vergrendelende einde met een wasmachine apparaat dat hecht aan de moer voor het trekken en vasthouden van de moer in plaats.