Hoe Grootte een persoon voor een Engels zadel

Hoe Grootte een persoon voor een Engels zadel


Engels rijden zadels bieden een stabiele stoel voor de ruiter. De rechter-size zadel is belangrijk voor een goede rijden. Het houdt de rijder in de juiste positie te rijden. De rechter-size stoel kan de motorrijder greep de zijkanten van het paard met zijn dijen, die hem een ​​veilige zitplaats. Dit voorkomt onnodige pijn of wrijving die optreedt met een zadel, dat is te groot of te klein.

instructies

1 Meet het zadel van de knoppen aan weerszijden van stompt tot cantle. Deze meting is het zadel formaat. De pommel is de voorkant bult die zit rechts over de rug van het paard. De cantle is de stijging aan de achterkant van het zadel. Sommige Engels zadels hebben een hoge cantle, terwijl anderen zijn lager. De hoogte van de cantle is een strikt persoonlijke beslissing en heeft geen invloed op de grootte van het zadel.

2 Weeg de ruiter. Het gewicht van de berijder, meer dan de hoogte bepaalt de grootte zadel. Een klein persoon, in het kader van 125 pond, zal in het algemeen passen in een 17-inch zadel. Ruiters die weegt 125-165 pond voelen zich vaak comfortabel in een 17,5-inch zadel. Een 18-inch zadel past een renner die is 165-200 pond. Elke renner die meer dan 200 pond rijdt best in een 18.5- of 19-inch zadel.

3 Zadel het paard. Seat de ruiter op het zadel. Zorg ervoor dat de rijder rust in de zak of diepste deel van het zadel en zit rechtop.

4 Controleer de pasvorm met een vinger te testen. Plaats je hand achter de rijder. Drie of vier vingers passen tussen het lichaam van de fietser en de achterkant van het zadel, de pasvorm is correct. Als er drie vingers niet past, het zadel is te klein. Als er meer dan vier vingers passen, het zadel is te groot.

Hints

  • In het algemeen wordt een Engels zadel dimensionering inch groter dan een Western zadel.
  • Zorg ervoor dat de singel goed vastgedraaid voordat zitplaatsen een renner. Iedereen onder de 4-voet-9 inch of 95 pond moeten zadel voor de kinderen te gebruiken. Dit zadel is speciaal formaat voor kleinere rijders.