Rustieke hutten in New Mexico

Rustieke hutten in New Mexico


New Mexico is een beste landen voor het observeren van de schoonheid van het land. Een aantal plaatsen bieden aardse en gezellig uitje hutten te genieten op uw vakantie familie. Er zijn verschillende plattegronden, opstelsporen en gebieden in New Mexico dat uw rustieke hut dromen kan vervullen. Naast de verschillen in uiterlijk, zijn er ook diverse prijsklassen, van de zeer dure en uitgestrekte, kleinere en goedkopere.

Hummingbird Cabins

Hummingbird hutten heeft een aantal eigenschappen in Ruidoso, en ze is geschikt voor een tot 12 personen in hutten variërend van een tot zes slaapkamers. Dit bedrijf biedt veel rustieke kijken hutten, zoals de Beer Paradise cabine, de Tree House cabine, en de Zonsopgang in 7242 cabine. Sommige van de hutten zijn huisdier vriendelijk, en worden verwarmd door centrale verwarming, houtkachels en open haarden.

Camp Tall Pines

Voor het prachtige landschap en een berg van dingen te doen, Camp Tall Pines biedt een verscheidenheid aan hutten op een 220-acre plot. De activiteiten omvatten rotsklimmen, hoge en lage touw cursussen, mountainbiken, en diverse andere activiteiten. U kunt één cabine te krijgen of het boeken van een cluster van hutten voor uw vakantie. Dit huis is gelegen in de buurt van Weed, New Mexico.

Alpine Alcove

Gelegen in Cloudcroft, New Mexico, Alpine Alcove heeft verschillende cabinsthat zal voor maximaal zes personen tegelijk. Deze retraite is in een ratelpopulier omgeving met diverse activiteiten in de buurt, waaronder een golfbaan, ski-resort, en wandelpaden.