Hoe maak Strawberry Bubble Tea

Bubble tea is een Aziatisch geïnspireerde drank die wordt gemaakt van tapioca parels. Bubble tea of ​​boba, zoals het soms wordt genoemd, kan worden gemaakt in een aantal varianten, waarvan sommige eigenlijk geen thee bevatten. Strawberry bubble tea is een fruitige drankje gemaakt van verse of diepgevroren aardbeien, tapioca parels en eenvoudige siroop. Deze aardbei Boba drankje recept maakt een 16 oz. portie.

instructies

1 Plaats 1 kopje aardbeien en 1/2 kop van een van beide melk of thee in een blender. Als u ervoor kiest om thee in plaats van melk te gebruiken, ook 2 el toe te voegen. van half en half of lichte room aan de aardbei bubble tea romige maken.

2 Voeg 1 eetl. van bubble tea suikerstroop om de aardbeien en vloeibare mengsel. Bubble tea suikerstroop is een soort van eenvoudige siroop gemaakt door het koken gelijke delen suiker en water bij elkaar. Gebruik een combinatie van bruine en witte suikers (gelijke delen van elk) voor een rijke siroop.

3 Giet 1 kopje ijs - blokjes of geplet is prima - in de blender. Meng alle ingrediënten samen tot de drank is de consistentie van een smoothie of een milkshake.

4 Schep 4 el. gekookte tapiocaparels - de basis van een bubble theedrank - een groot 16 oz. glas.

5 Giet het mengsel over de aardbei tapioca parels en roer.

Hints

  • Drink het Strawberry bubble tea met een brede stro waarmee de tapiocaparels door.