Hoe maak je een Little League Pitching Mound

Als u coaching een Little League baseball team, zijn een vrijwilliger ouder of het helpen om de competitie te beheren, zult u waarschijnlijk worden gevraagd om het veld klaar voor het begin van het seizoen te krijgen. Eén van die banen is het opbouwen en het voorbereiden van hoop van de waterkruik.

instructies

1 Meet, te beginnen vanaf de bovenkant van de thuisplaat; Dit is het gedeelte van de plaat dat het dichtst bij het centrum gebiedsomheining. Meet 46 voeten vanaf dat punt. Dat is waar de hoop van de waterkruik uiteindelijk zal worden geplaatst.

2 Combineer vuil, zand en rode klei op een standaard pitching heuvel te maken. Nadat het mengsel plaats in een kruiwagen wordt voorbereid en neem het mee naar het midden van het veld. heuvel de werper moet zijn 18 voet in diameter en de pitching rubber moet op zijn top worden geplaatst. De hoogte van een werper de heuvel in de meeste kleine competities is 10 1/2 inch.

3 Schep het vuil van de kruiwagen op de grond. Neem een ​​hark en glad zodat het gelijkmatig wordt verdeeld. Vervolgens neemt u de tamp - het is ongeveer 5 voet lang met een vlakke instrument om het vuil naar beneden slaan in de grond - en stamp het vuil totdat het is vlak en in de vorm van een halve cirkel.

4 Plaats de pitching rubber in het midden van de heuvel. Neem je voorhamer en stamp het naar beneden zodat de spikes aan de onderkant van de rubber worden vastgezet in het vuil. De rubberen stevig op zijn plaats zou moeten zijn en het mag niet wiebelen.

5 Rake de heuvel na elke wedstrijd en vul vuil in de gaten dat de werpers kunnen opgraven. Pitchers graag uit op de heuvel met hun honkbal schoenen en graven kleine gaatjes, zodat ze een teen greep kunnen krijgen. Om te voorkomen dat grote mazen ontwikkelen, die gaten vullen met verse vuil op een regelmatige basis.