Hoe te brouwen Brown Ale

Hoe te brouwen Brown Ale


Brown ale is een Engels-stijl bier waarvan er drie belangrijke types. Newcastle bruine bieren zijn matig moutige en bitter. Londen bruine bieren zijn moutig, hebben een relatief lage bitterheid en zijn iets fruitig. Amerikaanse Bruin bieren zijn moutig, zijn enigszins droog en de neiging om meer bitter dan de andere twee types zijn. Zoek een recept dat deze nuances rekening houdt en ben je klaar om je eigen bruin bier brouwen zijn.

instructies

Benadering van Brewing

1 Kies een recept dat zich richt op een paar ingrediënten, en zorg ervoor dat de juiste gist kiezen en gebruik maken van de juiste hoeveelheid water.

2 Kies de juiste malt. Kristal mout is het meest gebruikt in een donker bier. U kunt ook gebruik maken van chocolade malt.

3 Gebruik een enkele infusie puree op 154 ​​graden Fahrenheit naar een medium body bier te krijgen.

4 Selecteer de juiste gist voor de stijl van de bruine ale u brouwen. Als u het brouwen van een Engels-stijl bruin bier, gebruikt Londen, Irish Ale en andere full body ales gist. Als u het brouwen in Amerikaanse stijl bruin bier, gebruik droge American Ale of Duits Ale gist.

brouwproces

5 Kook 2 liter water en giet het in de fermentor. Kook nog eens 3 liter water en haal hem uit het vuur.

6 Voeg mout extract aan de 3 liter water. Kook de oplossing opnieuw, voeg de hop en Kook dit mengsel, genaamd de wort voor 1 uur.

7 Koel het wort tot een temperatuur tussen 65 en 90 graden Fahrenheit. Je kunt het in een gootsteen vol met ijs tot het koelproces te versnellen zetten.

8 Voeg de gist aan de fermentor, voeg de afgekoelde wort. Leg het opzij ongestoord voor twee weken, en zorg ervoor dat het op een constante temperatuur te houden - variërend tussen de 65 en 70 graden Fahrenheit.

9 Fles de bruine ale.

Hints

  • Als u besluit om speciale malts, zoals aromatische mout, biscuit mout, tarwemout en geroosterde mout, om uw brouwen recept gebruiken, houd er rekening mee dat de commerciële bruine bieren slechts één of twee donkere mouten toe te voegen aan de bulk van kleur en karakter .
  • Ga gemakkelijk op de hop als je een Engels bruine bier, dat is bijna op bitterheid willen. Hoe meer hop je gebruikt, hoe meer je bitter bruin bier zijn. American bruine bieren hebben hogere niveaus van hop - soms twee keer zo veel als hun Engels tegenhangers.