Hoe te braden Freshwater Lobster Tails

Hoe te braden Freshwater Lobster Tails


Als u van zeevruchten houdt, kan een gebraden zoetwater kreeft staart alleen de keuze voor jou. U kunt echter de voorkeur aan de maaltijd te genieten in uw eigen huis in plaats van uit te gaan om te eten in een restaurant. U kunt braden en te genieten van kreeft staart in uw eigen huis als je weet dat de richtlijnen voor het voorbereiden en koken. Door het volgen van een paar stappen, heb je een heerlijk en plezierige broiled kreeft staart.

instructies

1 Verwarm de oven voor op braden op 500 graden Fahrenheit.

2 Meng een kreeft marinade in een kleine kom. De marinade bestaat uit boter, citroensap, witte peper, zeezout en knoflookpoeder. Roer de ingrediënten totdat de marinade gelijkmatig gemengd.

3 Plaats uw ontdooid kreeft staart op de snijplank. Gebruik de keuken schaar om de kreeft shell sneed aan het open einde van de staart. Start het snijden van de schelp op de rechterkant van de staart. Ga door het snijden totdat je de basis van de staart te bereiken. Houd de schaar zo dicht mogelijk bij de shell mogelijk om ervoor te zorgen je niet snijd de kreeft staart vlees. Herhaal de snede aan de linkerkant van de staart.

4 Snijd de schil in de buurt van de staart, tussen het recht van de rechter en linker bezuinigingen die u al hebt gemaakt. Schil het stukje shell terug naar de kreeft staart vlees bloot te leggen.

5 Spoel de staart met koud water. Dep het vlees droog met een schone handdoek. Giet de kreeft marinade over het vlees. Leg de kreeft staart in een pan.

6 Leg de kreeft staart in de oven te braden. Stel de kooktijd van de kreeft staart op basis van de omvang ervan. Kook de kreeft staart gedurende één minuut per ounce van vlees. Bijvoorbeeld, zou een 5oz zeekreeftstaart vijf minuten te braden.

7 Verwijder de kreeft staart uit de oven als het zeer licht bruin is.

Hints

  • Niet gaar de kreeft staart. Hierdoor zal het vlees taai en rubberachtig.