Hoe maak je een Wedding Chocolate Cake Ice

Hoe maak je een Wedding Chocolate Cake Ice


Als het gaat om icing taarten, oefening baart kunst. Dit is vooral het geval wanneer u het maken van een bruidstaart die bestaat uit verschillende lagen met suikerglazuur of het invullen van tussen. Chocolade bruidstaart is vooral een uitdaging omdat de donker gekleurde kruimels gemakkelijk kan worden gezien door de slagroom als het niet goed is gedaan. Neem de tijd en volgt u deze basisstappen om ijsvorming uw bruidstaart makkelijker en sneller.

instructies

1 Bak elke laag van de taart, totdat het stuitert slechts iets terug als je erop drukt met uw vinger. Wanneer u de taart uit de oven te verwijderen, onmiddellijk bedekken met een schone theedoek en druk de bolling in het midden van de taart.

2 Laat de cake volledig afkoelen en op te lossen voor enkele uren, zo niet 's nachts. Dit zorgt ervoor dat de koek niet blijft verschuiven als het zit. Als je de taarten te snel ijs, kan de laag beginnen te bobbel in het centrum, het verleggen van je glazuur tussen de lagen en het maken van de taart ongelijk.

3 Leg de eerste laag boven naar beneden op de taart plateau, zodat u ijsvorming kan plaatsen op de bodem van de taart. Vul een decorateur zak met medium consistentie icing, gebruiken, wordt geen tip over de decorateur zak. Langs de rand van de taart met slagroom, en laat het glazuur te harden licht, ongeveer 30 minuten. Hiermee wordt voorkomen dat de kers uit sijpelt uit de zijkanten als u de volgende laag bovenop. Vul het midden van de cake met slagroom met een spatel. Gebruik voldoende icing om het oppervlak volledig te bedekken zonder dat een van de chocoladetaart tonen door, ongeveer een kwart van een inch diep.

4 Plaats de volgende laag bovenop, met de onderzijde van de taart naar boven. Laat de cakes om samen te zitten voor ongeveer 15 minuten zodat het hen te regelen volledig en herhaal stap 3.

5 Gebruik rechte bladen spatel een dunne laag van glazuur verspreid over de zijkanten van de cake. Het is prima als een aantal van de chocolade kruimels te tonen door. Dit voorkomt dat de kruimels van die via de volgende laag, als een soort van zeehondenproducten.

6 Ice de taart met een tweede laag direct na het beëindigen van de eerste laag, waardoor een dikke laag glazuur dat is ongeveer 1 / 8- ¼-inch dik. Als je geen icing draaien, draaien de spatel terug in de tegenovergestelde richting, en trek langzaam de spatel uit de ijsvorming. Dit zal u houden van het afscheuren van een van de onderstaande taart.

7 Strijk de slagroom door het houden van de spatel verticaal onder een lichte hoek, zodat de spatel is niet vlak tegen de zijkant van de taart. Hiermee wordt voorkomen dat luchtbellen de vorming. Snel door de rand van de taart om weg te glad elke ruwheid. Met dezelfde methode om de bovenkant van de cake ijs.

Hints

  • In plaats van de spatel, gebruik maken van de taart ICER tip # 789 om de taart ijs met een decoreren zak. Dit zal ervoor zorgen dat u de perfecte hoeveelheid elke keer ijsvorming.