Hoe om een ​​Hond te houden van het maken van een Carpet Muddy

Hoe om een ​​Hond te houden van het maken van een Carpet Muddy


Onze honden brengen ons ontelbare vreugden. Muddy tapijten is niet een van hen.

Als uw hond is klein, het houden van uw tapijt schoon is relatief eenvoudig. U kunt schep uw hond, plaats hem in de gootsteen, geef haar benen en poten een snelle spray en een handdoek droog. Maar zelfs met grotere honden, kunt u uw tapijten modder-vrij te houden. Al duurt het is een aantal strategische planning.

instructies

Quick Clean

1 Zet een grote, borstelige mat buiten de deur. Dit absorbeert een deel van de modder wanneer uw hond loopt over het.

2 Plaats een andere grote mat of een handdoek binnenkant van de deur.

3 Beperk uw hond op de mat of een handdoek, toen het het huis binnenkomt. Leer uw hond om te verblijven op de handdoek bij binnenkomst of, als uw hond niet kan blijven op commando, houdt zijn riem of bevestig deze aan de deurknop.

4 Maak van uw hond poten. Dip elk in een diepe kom met water, zachtjes masseren van de pads om modder en vuil te verwijderen, dan afdrogen met een handdoek. Als alternatief gebruik babydoekjes om uw hond poten schoon te maken. Beloon je hond en geef het wat lekkernijen.

5 Wrijf een handdoek over van uw hond benen, buik en borst om alle resterende modder te verwijderen.

Dog Boots

6 Bepaal welke hond laarzen die u wilt kopen. Ze komen in vele stoffen en stijlen, en sommige zijn speciaal gemaakt voor de regen, modderige omstandigheden.

7 Meet uw hond poten te zorgen dat u een goede pasvorm te krijgen. Plaats voorpoot van uw hond op een stuk papier. Als uw hond zijn gewicht niet over op de poot, druk voorzichtig op om de pads te verspreiden maken. Of gebruik de andere voorpoot. Markeer de breedste en langste delen van de poot, en meet beide. Meet ook terug poot van uw hond om er zeker van zijn voorste en achterste poten zijn van dezelfde grootte. Vergelijk uw hond poot metingen om de grootte grafiek voor de laarzen.

8 Zorg ervoor dat uw hond is comfortabel in de laarzen, voordat ze naar buiten dragen. Om u te helpen uw hond aan te passen geleidelijk, op slechts een boot, op het eerste. Laat uw hond lopen rond in de kofferbak, en geef veel lof en lekkernijen. Ga door het toevoegen van een boot op een moment, totdat je hond lopen en rennen natuurlijk met alle vier laarzen aan.

9 Plaats de laarzen op uw hond voor zijn wandeling.

10 Wanneer uw hond het huis binnenkomt, ofwel geef het de opdracht verblijf of houd de riem terwijl u de laarzen te verwijderen. Beloon je hond, en geef het behandelt.

11 Wrijf een handdoek over je hond, aan een modder op zijn lichaam of de benen te verwijderen.

Hints

  • Mud kamers of keuken met een deur naar buiten zijn ideale plekken om uw hond bevatten, als je het binnen brengen. Als uw modderige straathond krijgt van u, uw hele huis niet vies.
  • Houd de vacht op poten en benen van uw hond nauw bijgesneden. Zij zullen oppikken minder modder en vuil.
  • Hoewel de hond laarzen moet goed aansluiten, moeten ze ook flexibel genoeg dat uw hond kan rennen en vrij te spelen.
  • Zelfs de beste opgevoede honden kunnen de regels vergeten. Om verdere bescherming van uw tapijten, karpetten plaats over de gebieden van uw hond is waarschijnlijk te gaan als het begrenst van u bij binnenkomst in het huis.
  • Het kan een tijdje duren voor uw hond om te wennen aan het dragen van laarzen, dus wees geduldig.