Hoe krijg je de 3 Regis on "DSi XL"

Veel spelers verwijzen naar Registeel, Regice en Regirock als de drie Regis. Nintendo voor het eerst uitgebracht van de drie Regis in Pokémon Sapphire, Ruby en Emerald als de legendarische Pokémon. Om te kunnen spelers de Nationale Pokedex in Pokemon Platinum, die kunnen spelen op het voltooien "DSi XL," Nintendo creëerde een methode die spelers kunnen gebruiken om de drie Regis te verkrijgen zonder gebruik te maken Pal Park. Om de drie Regis in Pokemon Platinum te krijgen, moeten spelers Regigigas eerst.

instructies

1 Zorg voor een Regigigas van een van de volgende evenementen: 11e Movie Promo of de Toys R Us Event (08-21 maart 2009). U kunt een Regigigas ook te verkrijgen door de handel met iemand die heeft deelgenomen aan een van deze evenementen.

2 Handel de Regigigas om Pokemon Platinum. Het evenement Regigigas zal leiden tot een bijzondere gebeurtenis te activeren. Klop de Elite Four en de Pokémon League Champion als je nog niet hebt. Vul het Hoenn Pokedex en praat met Professor Rowan aan de Nationale Pokedex te verkrijgen.

3 Reizen naar Route 228, waar u een razende zandstorm zal vinden. Breng de Regigigas en Pokémon die wilde Pokémon die ongeveer level 50. Ga in de grot op deze route kan verslaan. Leg de Regirock op level 30.

4 Ga naar Route 216, die de uitgang van Mt. Kroon. Zorg ervoor dat Regigigas is in uw partij, samen met Pokemon die kunnen vergaan tegen level 30 Pokémon. Ga de grot op deze besneeuwde route en vastleggen van de level 30 Regice binnen.

5 Neem de boot van Canalave City naar Iron Island, dat vroeger een mijn te zijn. Ga de grot dat ligt ten noorden van de ingang van de werkelijke mijne. Zorg ervoor dat u Regigigas mee te nemen. Battle en de Registeel vangen binnen (level 30).