Hoe to Grow Yellow Perch

Gele baars is een heerlijke zoetwatervis met een milde, zoete smaak en stevig wit vruchtvlees. Het is gevonden in de Verenigde Staten in meren en grote rivieren. Beginnend in de jaren 1970, een hogere marktwaarde en lagere commerciële vangsten gecreëerd interesse in geelbaars aquacultuur, wat betekent dat de vis "volwassen" in particuliere vijvers naar volwassenheid, toe te voegen aan het aanbod van baars beschikbaar op de groeiende vraag in te vullen. De aquacultuur vissen zijn een extra bron van inkomsten voor kleine boeren, en de daaruit voortvloeiende vis is frisser en vrij van de micro-verontreinigingen aanwezig zijn in het wild.

instructies

1 Bereid de vijver met geschikt substraat, zoals borstel palen, zodat de vis kan paaien.

2 Ontgiften van het vijverwater door toevoeging van een biologische behandeling in de handel verkrijgbaar en is ontworpen voor te bereiden op de aquacultuur.

3 kunstmest toe te voegen aan het vijverwater. U kunt organische of anorganische meststoffen gebruiken. Kunstmest chemicaliën rijk aan stikstof, fosfor en kalium productie van plankton te stimuleren. Organische meststoffen verhoging van de bevolking van wormen, kreeftachtigen en insectenlarven evenals zoöplankton. Organische meststoffen ook mest, maaltijden, granen en hooi.

4 Aankoop of vangst broed vis voor de vijver. Neem contact op met de lokale autoriteiten alvorens brood vis vangen, omdat het illegaal is om de balans op bedrijven met gevangen vis in sommige staten.

5 Laat het broed vis op natuurlijke wijze paaien in de vijver. Het vrouwtje geelbaars moet ervaren een verkoudheid of "chill periode" voor het bereiken van seksuele rijpheid één winter of tijdens een soortgelijke, kunstmatig gecreëerde periode. Bij het bereiken van volwassenheid, zullen ze eenmaal paaien per jaar in het voorjaar.

6 Verwijder brood vis uit de vijver nadat ze hebben voortgebracht, zodat ze niet de jongeren eten.

7 Feed fingerling die 0,7-0,8 inch lang met een commercieel forel voorgerecht dieet.

8 Installeer ondergedompeld verlichting en automatische feeders op rand van de vijver om 's nachts voeding en een snellere groei te stimuleren.

9 Voeg pils commerciële voer als de vis te laten groeien.

10 Oogst de vis als je klaar om te eten of te bevriezen hen zijn.