Hoe kan ik een Napolitaanse Mastiff Feed

Hoe kan ik een Napolitaanse Mastiff Feed


Eigenaars van een Napolitaanse Mastiff hebben veel dingen te leren over het ras, met inbegrip van specifieke veterinaire zorg nodig, gemeenschappelijke gezondheidskwesties en dieetwensen, en voeding aanbevelingen. Oorspronkelijk gefokt om te vechten in het Colosseum, de Napolitaanse Mastiff is een directe afstammeling van de Italiaanse Mastiff. De gemiddelde Napolitaanse Mastiff, als hij vol gegroeid, kan wegen ergens tussen de 140 en 170 pond. Vanwege de extreme omvang van dit ras, veel mensen willen weten hoe je een Napolitaanse Mastiff goed ingevoerd.

instructies

1 Voed uw Napolitaanse Mastiff pup drie kopjes van voedsel in de ochtend.

2 Voer uw Napolitaanse Mastiff pup drie kopjes van voedsel in de middag.

3 Voer uw Napolitaanse Mastiff puppy twee kopjes in de avond.

4 Voer uw volwassen Napolitaanse Mastiff vier cups in de ochtend.

5 Voer uw volwassen Napolitaanse Mastiff drie kopjes in de middag.

6 Voer uw volwassen Napolitaanse Mastiff 2-3 kopjes in de avond.

Hints

  • Het voeden van uw Napolitaanse Mastiff kwaliteit hondenvoer laag in eiwit is het beste, zoals eiwit kan leiden tot nierfalen in het ras. Ook, het voeden van uw Napolitaanse Mastiff kwaliteit eten met weinig tot geen calcium is het beste, omdat het de kansen van de gezamenlijke problemen met de hond vermindert.
  • Uw Napolitaanse Mastiff zal blijven groeien tot ongeveer de leeftijd van drie.
  • Zelfs al bent u het voeden van uw Napolitaanse Mastiff bijna 10 kopjes voedsel per dag, niet de hond overmatig uitoefenen. Overmatige lichaamsbeweging kan leiden tot heupdysplasie en andere verwondingen bij de hond als gevolg van de buitensporige omvang van het ras.
  • Mastino Napoletano zijn gevoelig voor bloat, dat is een potentieel fatale aandoening. Om bloat in uw Napolitaanse Mastiff te voorkomen, zorg ervoor dat je hem meerdere malen te voeden gedurende de dag en ontmoedigen hem te snel te eten.