Hoe te converteren dia's met een camera

Hoe te converteren dia's met een camera


Wilt u dia's om te zetten naar een ander formaat, de beste manier is om ze naar een gerenommeerde fotolab. Zij zullen in staat om het beeld van de beste kwaliteit te krijgen en een fotografische afdruk voor u of de beelden om te zetten naar een digitaal formaat zal zijn en branden op het cd-rom. De volgende beste manier is om het imago verkapte zelf met behulp van een scanner. Als u liever de conversie zelf te doen met een camera, kunt u de dia om te zetten in een elektronisch beeld met behulp van een digitale camera of op de foto om een ​​analoog (druk) met behulp van een standaard filmcamera.

instructies

1 Plaats de lamp op een vlakke ondergrond. Een omgekeerde halogeen leeslamp werkt goed in termen van de lamp sterkte en kleurtemperatuur - werkelijke kleur van het uitgestraalde licht.

2 Hang het glas over de lamp, met behulp van rekwisieten. Houtblokken of boeken zijn prima, zolang het glas is hoog genoeg om de warmte van de lamp beschadigen houden. Een halogeenlamp, 2 inches voldoende.

3 Plaats de dia op het oppervlak van glas en een foto met de camera. Als u een opname met een digitale camera, gebruikt u de macro zitten, zodat je dichter bij de glijbaan kunnen krijgen. Als u opnamen maakt met een filmcamera, gebruik druk film en een macrolens als je die hebt. Hoe dichter je kunt krijgen om de dia hoe hoger de uiteindelijke resolutie van de uiteindelijke beeld zal zijn.