Chemicaliën die worden gebruikt om vliegtuigen Preserve

Als u eigenaar bent van een klein vliegtuig of een prive-jet, is het belangrijk om regelmatig te zorgen dat niet alleen effectief werkt de motor werk, maar de rest van het vliegtuig ziet er tip-top en blijft aan uw behoeften te dienen. Er zijn chemische stoffen die u kunt gebruiken op het exterieur en in de motor van je vliegtuig om het buiten de normale levensduur te behouden.

corrosie Verhuizers

Vliegtuigen besteden veel tijd in vocht als ze in de lucht, en als je vochtige omstandigheden rond uw hangar, kunnen ze blijven in vochtige lucht vrijwel de hele tijd. Je gaat om kleine gebieden van corrosie op gezette tijden te krijgen. Na behandelen met een ontvetter, zult u deze zuur gebaseerde removers toe te passen en vervolgens weg te schrobben alle tekenen van oxidatie. De meeste van deze verwijderaars zijn ontworpen om het aluminium te maken aan de buitenkant helderder van je vliegtuig als je klaar bent schoonmaken.

Pre-Paint Coatings

Als u het toevoegen van een laag verf, soms je toedekken corrosie dat is te klein om te zien met het blote oog. Op grond van deze verflaag, kan de corrosie blijven groeien en dan komen door de nieuwe verf. Conversie coatings komen in poeder en vloeibare vorm voor u aan het oppervlak van je vliegtuig te behandelen voordat u de volgende verflaag.

Fuel Line Oplosmiddelen

Deze chemische stoffen zullen alle sulfaten en zouten wassen van uw gasleiding, die uw brandstofsysteem zal houden van het ontwikkelen van op koolstof gebaseerde corrosie. Dit soort slijtage in het midden van de werking van de motor van uw vliegtuig zal duur repareren. Met behulp van dit soort oplosmiddelen houden u van het hebben van die reparaties zo vaak te maken - of helemaal niet.

Surface Strippers

Als je schilderwerk, zullen deze chemicaliën bestaande verf om u te helpen terug naar de originele metalen in plaats van de schilderkunst over oude lagen verwijderen. Sommige van deze zijn gebaseerd in benzylalcohol en anderen zijn gevestigd in peroxide. Op basis van alcohol strippers zijn nuttiger met epoxyharsen; -Peroxide gebaseerde strippers worden aanbevolen voor vliegtuigen die magnesium oppervlakken hebben.