Hoe maak je een Man With Kids Datum

Hoe maak je een man met Kids Datum. Dating is al moeilijk genoeg, maar wordt nog ingewikkelder als de man die je bent dating heeft kinderen. Dit is een dating situatie waar je realistisch moet zijn en de feiten onder ogen, zelfs als die feiten schattig krullend haar en sproeten. Gebruik de volgende suggesties toe te passen op uw situatie, zodat je weet hoe te handelen dating een man met kinderen.

instructies

1 Praat met je man, zodra je erachter dat hij een alleenstaande vader. Wetenswaardigheden over zijn relatie met zijn kinderen en hoeveel tijd hij doorbrengt met hen. U vindt veel over je eigen relatie en waar het heen gaat door te leren over zijn relatie met zijn kinderen. Hij is een vader en zijn kinderen moeten de eerste plaats komen. Als ze dat niet doen, moet u heroverwegen dating deze man.

2 Vraag jezelf af of je dit soort dating situatie kan omgaan voordat u dieper in de relatie te krijgen. Je wordt verwacht om uw tijd samen met zijn kinderen te delen. Er kunnen momenten dat hij niet beschikbaar is voor u, want van de verplichtingen die hij heeft met zijn kinderen. Je moet begrijpen en accepteren; hij zal je nog meer waarderen als u dit kunt doen.

3 Geef de nieuwe relatie de tijd om zich te mengen. Je moet flexibel en open minded te zijn. U kunt speciaal diner plannen en dan, verrassing, de kinderen mee te gaan. Dit zou een geweldige ervaring voor jullie allemaal en zet de basis voor een goede relatie in de toekomst als je leert flexibel en goedmoedig over onverwachte wijzigingen van de plannen zijn.

4 Bereid jezelf te begrijpen dat de "ex" zal altijd in zijn leven tot op zekere hoogte als ze kinderen delen. Zorg ervoor dat u niet uw rol in het leven van de kinderen te overschrijden, maar wel proberen om een ​​ondersteunende rol te vestigen in het geval hun moeder hulp nodig heeft of de plannen te wijzigen. Ze hebben een moeder en het is best om niet maken haar zich bedreigd voelen door je uiterlijk in het leven van haar kinderen.

5 Gebruik geduld in het leren kennen van de kinderen als de tijd komt. U zult krijgen om ze te leren kennen en ze je het uitchecken ook. Niet te veel verwachten op het eerste, maar neem je nieuwe relatie met zijn kinderen langzaam en laat het op natuurlijke wijze ontwikkelen in de tijd.

6 Laat je man disciplineren van zijn kinderen. Probeer niet te negatieve opmerkingen over hun gedrag in de voorkant van de kinderen te maken. Leun achterover en zie hoe hij omgaat met de discipline situatie met zijn kinderen. Als hij vraagt ​​voor uw input of mening, geef het met grote voorzichtigheid. Loopvlak licht op dit gebied tot u alle krijgen om elkaar beter te leren kennen.

7 Neem de tijd om de hele situatie van dating een man met kinderen als de relatie wordt steeds serieuzer te evalueren. Zoek uit of hij wil meer kinderen, of als hij is zelfs in staat om de dingen in het leven die je wilt in je toekomst veroorloven. Hij moet toekomstige kosten zal hij voor zijn kinderen te overwegen, dus erachter te komen waar u passen in de financiële plaatje waar hij betrokken. Er zijn kinderen die betrokken zijn in deze relatie vanaf het begin en als je niet in het voor de lange termijn, moet u overwegen dating iemand anders.