Hoe maak je een Suede Handbag Reinig

Hoe maak je een Suede Handbag Reinig


Suede is mooi: Laarzen, jassen en handtassen gemaakt van delicate zus leer zijn enkele van de meest begeerde luxe-artikelen. In sommige gevallen, suede dekking zelfs meubels. Als uw suède tas nat of vuil wordt, kan deze worden gereinigd, zij het voorzichtig.

instructies

1 Gebruik de handdoek om het overtollige water, vuil of vuil uit de zak uitwissen. Wees voorzichtig niet te wrijven; Dit zal het vuil vermalen tot het oppervlak. Het indrukken van de vlek met een absorberende handdoek en onmiddellijk opheffen van de handdoek best, zelfs als de suède net nat.

2 Vul de handtas met droog papier, zodat het houdt zijn vorm. Wacht tot de zak volledig drogen. Laat ten minste 24 uur om ervoor te zorgen dat volledig droog is.

3 Zodra de tas droog is, gebruik dan een zachte borstel om de nap voorzichtig terug te keren naar de suède. Spray met een beschermer voor het waterdicht maken van de suède en in staat stellen om vuil af te weren.

4 Als u inktvlekken of andere niet-geïdentificeerde stoffen te verwijderen, probeer dan een droge oplossing: een wit potlood gum voor lichtgekleurde suède en een donker gum voor donkerdere suède. Reinig voorzichtig, omdat de gum soms omliggende kleur kan verwijderen, samen met de vlek.

5 Als de droge trucs niet werken, breng wat witte azijn om de vlek met een handdoek, en zachtjes deppen. De inkt kan overdragen aan de handdoek; ervoor te wissen met de schone deel van de handdoek, zodat je niet de inkt terug over te dragen aan de suède.

6 olie, vet of andere vlekken moeten worden aangepakt met een over-the-counter suède of leer schoner. Lees de instructies van de fabrikant voordat u een product op suède, en testen om ervoor te zorgen dat de suède is kleurecht.

Hints

  • Wanneer de tas is behandeld met een waterdicht product, kan het water kraal op het oppervlak, waardoor het makkelijker te verwijderen. Hetzelfde geldt voor vuil of vuil aan beschermde suède.
  • Suede is een delicaat materiaal en de meeste vlekken worden het best behandeld door een professionele stomerij of leder schoner. Poging huismiddeltjes met de nodige voorzichtigheid.