Hoe te Peuters kennismaken met een nieuwe vriendin

Hoe te Peuters kennismaken met een nieuwe vriendin


Echtscheiding en scheiding kan verwarrend zijn voor peuters. Hun gezin is een grote verandering ondergaan, en ze hebben nog niet de volwassenheid of context te begrijpen waarom. Zij kunnen niet goed begrijpen wat er gebeurt helemaal. Wanneer u uw peuter kennismaken met een nieuwe vriendin, hij kan wel of niet haar te zien als zijn moeder vervangen of als een permanente toevoeging aan zijn leven. Toch zal hij begrijpen dat hij nu aan u te delen, en hoe u de introductie effecten maken hoe bereid zal hij doen.

instructies

1 Introduceer uw peuter om uw nieuwe vriendin in een vertrouwde plek buiten uw huis, zoals een favoriete park of restaurant. Kies een plaats waar er dingen voor de drie van u om samen te doen. Breng zijn favoriete boek of speelgoed.

2 Houd uw peuter of raak hem terwijl u de introductie te maken. Dit toont aan dat hij is uw primaire zorg en dat je niet loskoppelen van hem. Wacht tot hij tekenen laten zien dat hij klaar is om los te maken van je, voordat je hem neergezet of verder weg.

3 Moedig hem aan om naar je vriendin weten door te spelen met haar op de schommels, samen lezen van een boek of het plegen van een andere favoriete bezigheid. Laat uw peuter dat hij nog steeds je eerste prioriteit door te glimlachen naar hem, hem te praten en hem te raken.

4 Houd het eerste bezoek kort en vraag hem hoe hij zich voelde over je nieuwe vriendin als je thuis komt. Leg uit dat ze waarschijnlijk komen over voor het diner of om weer eens snel met hem spelen, en vraag hem of dat is OK. Als hij resistent lijkt, geduld en begrip, en hem te vertellen dat hij in een park kunnen spelen met haar of een bezoek aan een bibliotheek met haar de volgende keer plaats.

Hints

  • Geef kinderen van alle leeftijden tijd aan te passen aan een scheiding, voordat je iemand nieuw te introduceren.
  • terzijde tijd in te stellen voor één-op-één-activiteiten met je peuter minstens een keer per week, zelfs nadat je in een nieuwe relatie.
  • Verwacht niet dat je peuter om onmiddellijk hou van je nieuwe vriendin. Wees geduldig als het duurt hem de tijd om haar te accepteren.