Hoe maak je een Breakup overleven met een vriendin

Een breuk met een vriendin is moeilijk, vooral als je was geweest uit te gaan voor een lange tijd. Of je het nu brak af of ze dat deed, bent u gebonden te voelen afgewezen, teleurgesteld, eenzaam en verdrietig. Wanneer u de plaatsen waar je ging met haar op bezoek, ze is er nog steeds in je geest. Lttle dingen kunnen je herinneren aan haar, en je denkt dat haar spontaan. U kunt het gevoel alsof je nooit zal overleven om weer te houden, of dat het zal nooit zo goed als het was. Dat is niet waar. U kunt een breuk met je vriendin te overleven.

instructies

Hoe maak je een Breakup overleven met een vriendin

1 Zorg ervoor dat u sluiting. Met het oog op een breuk met je vriendin te overleven, moet je accepteren dat de relatie voorbij is. Ofwel praat met je ex-vriendin, haar e-mail, noemen haar of haar te laten weten als u nog onopgeloste vragen, onzekerheden, vragen of problemen. Als ze dezelfde behoeften, geef haar de sluiting zij nodig heeft. Als alles wat gezegd moest worden was gezegd, overweeg dan uw relatie gesloten. Je bent klaar om verder te gaan.

2 Geef jezelf de tijd over de ergste van de pijn te krijgen. Realiseer je dat de aanvankelijke pijn die je voelt, terwijl de acute en intens, is tijdelijk.

3 Vermijd gaan naar de plaatsen die je gebruikt om te gaan met haar. Wanneer de intense pijn lessen, ga dan naar die plaatsen met nieuwe mensen en geef jezelf een kans te associƫren die plaats met nieuwe mensen, dus het is niet langer alleen maar over wat je deed met haar.

4 Praat met je vrienden en krijgen hun steun. Je vrienden hebben waarschijnlijk meegemaakt scheidingen en zal begrijpen wat je doormaakt. Ze kunnen helpen om uw geesten als je somber voelt.

5 Geen contact met uw ex-vriendin voor een tijdje na het uiteenvallen, zelfs als je nog steeds vrienden. Geef jezelf de tijd weg om perspectief te krijgen, of het nu een paar dagen of een paar maanden.

6 Vermijd het leven in de hoop dat je weer bij elkaar te krijgen. Hoewel dit kan gebeuren, de meeste scheidingen zijn permanent. Je ongeluk is niet permanent. Vergeet niet dat je iemand anders die je zelfs gelukkiger zal maken te vinden.

7 Leer van de fouten die jullie beiden gemaakt. Alle scheidingen hebben iets te leren.

8 Er even uit en start opnieuw op zoek naar een nieuwe vriendin pas nadat u genezen bent van de pijn. Als je depressief of somber bent, zul je niet aantrekkelijk voor nieuwe vrouwen en dit kan je verder te ontmoedigen.

Hints

  • Je zult een breuk te overleven met een vriendin als je positief te houden, laat je leunen op anderen, en probeer niet te denken aan je oude vriendin de hele tijd.