Plaatsen om een ​​huwelijksreceptie in Columbus, Ohio Heb

Plaatsen om een ​​huwelijksreceptie in Columbus, Ohio Heb


Columbus, Ohio is de grootste stad in de staat en een locatie met vele mogelijkheden voor huwelijksfeesten. Van outdoor parken tot historische wijnkelders, is er een locatie voor iedere bruid om de knoop. Koppels klaar om te zeggen: "Ik weet het" kunnen kiezen uit een royale een van een soort ballroom, waar Frank Sinatra keer afgespeeld of de Longaberger Alumni House eigendom van de Ohio State University.

Graystone Wine Cellar

De Graystone Wine Cellar is een historische locatie voor een huwelijksreceptie. De Graystone Wine Cellar is een met de hand gehouwen gewelf gemaakt van kalksteen door de 1875 Schlee Beierse Brewery bedrijf. Deze locatie biedt plaats aan maximaal 104 gasten op een diner instelling of 150 gasten in een cocktail party setting. Volgens de officiële website, diner selectie en een gast head count is niet te wijten is tot een week voor de huwelijksreceptie.

Longaberger Alumni House

De Longaberger Alumni House biedt plaats aan maximaal 152 huwelijksreceptie gasten in het Sanders Grand Lounge of 120 gasten in het Klevay Gallery. De Sanders Grand Lounge beschikt over hoge plafonds, grote ramen van vloer tot plafond, uitzicht op de rivier de Olentangy en een open haard. Met ingang van november 2010 heeft de Ohio State University Alumni Association website staat dat bruiloft pakketten geboekt op 30 juni 2011 in aanmerking komen voor een $ 500 korting.

De Haimerl Center

De Haimerl Center is een 5000 vierkante voet locatie met een 1,2000 vierkante voet dans ruimte. Deze faciliteit houdt 350 bruiloftsgasten bij eettafels of 650 gasten in een cocktail setting. Tot de voorzieningen behoren een kamer voor de bruid, twee muren van ramen en gratis parkeergelegenheid.

De Grand Valley Dale Ballroom

De Grand Valley Dale Ballroom biedt plaats aan maximaal 2500 gasten. Dit landelijk bekende 1918 balzaal bood onderdak aan vele beroemde muzikale gasten, zoals Frank Sinatra en Bing Crosby. Voorzieningen zijn onder andere 13 kroonluchters, een art deco-bar, twee trappen, een 2000 vierkante voet dansvloer, fluwelen gordijnen en een bruids salon.

Columbus Recreatie en Parks Department

De Columbus Recreatie en Parks Department is eigenaar van meerdere huwelijksreceptie locaties. U kunt kiezen uit de Goodale Park Gazebo, Topiary Garden Deaf School Wedding Sites of de Whetstone Park van het Huwelijk van Rozen Sites. Met ingang van november 2010, wordt de Goodale Park Gazebo gehuurd in stappen van twee uur voor $ 400 per increment. Inbegrepen in deze kosten is elektriciteit en een kleedkamer. De Topiary Garden Deaf School Wedding locaties geschikt voor 50 tot 300 gasten, afhankelijk van de gekozen locatie. De Whetstone Park of Roses locaties geschikt voor 20 tot 300 personen op basis van de gekozen locatie.