Unieke Kerstmis Giften van het voedsel

Unieke Kerstmis Giften van het voedsel


Kerstmis is een magische tijd, vol van het geven en ontvangen van geschenken. Of u nu op een kleiner budget of gewoon op zoek naar een unieke, individuele huidig ​​idee, het geschenk van voedsel is zeker dankbaar door vrienden en familie te ontvangen. Handgemaakte zoetwaren en vers bereide jam zal een doordachte, persoonlijk tintje toe te voegen aan een traditioneel kerstpakket.

Kerstmis Zoetwaren

Er is geen beter excuus dan Kerstmis om te genieten van al het heerlijke zoete lekkernijen we ons normaal te ontkennen. Het geven van vrienden en familie handgemaakte snoep is een doordachte manier om te tonen hoeveel u geeft. Chocolade truffels zijn gemakkelijk nog te bereiden hebben een luxe uitstraling die gegarandeerd wow. Rol de truffels in een verscheidenheid van coatings, zoals witte chocolade, gehakte hazelnoten en poedersuiker. Leg de truffels in gouden en zilveren geschenkdozen voor een hoogwaardige afwerking.

Gelei en Domeinen

De winter is de perfecte seizoen voor het boren jezelf in de keuken en het voorbereiden van een heerlijke selectie van gelei en jam. Zelfgemaakte jam maken van een persoonlijke, traditionele kerst eten geschenk. Met behulp van seizoensgebonden groenten en fruit zal helpen om de kosten tot een minimum beperkt. Experimenteer met verschillende smaken en ideeën, zoals whisky marmelade of bosbessen gelei. Presenteer uw gelei en jam in glazen potten bedekt met ouderwetse stoffen en sjorren van rood lint.

Kerstcake

Sla uw dierbaren uit een extra karwei met Kerstmis door het geven van de gave van een prachtige kerst taart. Voor de traditionalisten, vasthouden aan een klassiek fruit taart gegarneerd met wit glazuur. U kunt uw cake van Kerstmis met takjes hulst en maretak te versieren. Voor een meer avontuurlijke, moderne variant op de cake van Kerstmis, kiezen voor een witte chocolade mousse cake. Versier je cake van Kerstmis met chocolade sneeuwvlokken of snoep rendieren en plaats deze in een feestelijke thema cakevorm.

kerstpakket

Voor een extra speciale voeding geschenk, een luxe kerst mand is zeker te imponeren. Verpak uw voedsel giften in een mooie rieten picknickmand voor een retro zelfgemaakte gevoel. Bak en voor te bereiden een scala aan smakelijke traktaties om uw voedsel wasmand vullen. Kerstpakketten kunnen bestaan ​​uit handgemaakte koekjes, vers gebakken brood en heerlijk gekruide jam. Zelfgebrouwen wijnen gemaakt van gefermenteerde vruchten zoals rabarber of veenbessen een extra bloeien toe te voegen aan uw gezonde kerst mand.