Hoe kan ik een Electabuzz Get in "Pok & eacute; maandag Silver"

Electabuzz is een zeldzame Pokémon die zijn eerste verschijning in "Pokemon Red" buiten de Power Plant gemaakt. Een elektrische Pokemon met bevoegdheden vergelijkbaar met Pikachu, Electabuzz heeft ook een aantal psychische kracht als goed, waardoor het een felle tegenstander. Electabuzz was exclusief voor "Pokemon Red" totdat het in de triple release van "Pokemon" versies "Gold", "Silver" en "Crystal beschikbaar kwamen." In elk van deze titels, kunnen Electabuzz terug te vinden buiten een Power Plant, deze langs Route 10 in Kanto.

instructies

1 Ga naar de plaats waar Route 9 en Route 10 ontmoeten in de Kanto regio. U kunt dit gebied vinden door naar het oosten van Cerulean Stad of het noorden van Lavender Town via de Rock Tunnel. U vindt er een groep van Pokémon trainers die je zal moeten vechten als je nog niet hebt ontmoet. Strijden elke trainer en zij zal u leiden tot een kleine rivier.

2 Gebruik "SURF" en volg het water naar beneden naar het grasveld. Dit is de Power Plant.

3 Loop rond in de met gras begroeide gebied buiten de Power Plant tot een wilde Electabuzz die je meesleept in de strijd.

4 De strijd van de Electabuzz, maar niet leiden tot het bezwijken. Gebruik een lager niveau Pokemon om consequent te verzwakken met kleine aanvallen.

5 Gooi een Pokeball bij de Electabuzz in zijn verzwakte staat om het te vangen.