Hoe maak je Bubble Tea Slush

Bubble thee, die soms ook boba thee wordt genoemd, is een verscheidenheid aan gezoete thee die tapiocaparels omvat. Bellenthee kan worden gemaakt met een verscheidenheid van verschillende theesoorten en is vaak, maar niet altijd, bereid met fruit of smaakstoffen. Het drankje is ontstaan ​​in Taiwan in de jaren 1980 en is sindsdien verspreid over de hele wereld. Dit slushy versie van bubble tea is vergelijkbaar met een smoothie en maakt een verfrissende en zoete traktatie op een warme dag. Dit recept zal een enkele portie van bubble tea te maken, maar u kunt gemakkelijk te verhogen om extra porties te maken.

instructies

1 Bereid uw geselecteerde verscheidenheid van inweken thee voor de aanbevolen tijd op de verpakking en zet apart.

2 Kook de tapioca parels in een kleine steelpan, dat is ongeveer 2/3 vol met water gedurende 30 tot 45 minuten. Tapiocaparels moet in de gehele taai geworden zacht, afhankelijk van uw voorkeur.

3 Giet de gekookte tapioca parels in een vergiet. Run koud water over de tapioca parels om ze af te koelen.

4 Plaats de tapioca parels in een middelgrote kom uittrekken en de parels met honing of siroop. Honing zorgt voor een milde, zoete smaak dat vele soorten thee aanvult. Voor een fruitier smaak gebruik maken van een fruitsmaak siroop. Ahornsiroop kan ook worden gebruikt.

5 Plaats het ijs, thee, suiker, melk en mout smaak of andere gearomatiseerde poeder in de blender en leg het deksel op de blender. Voer de blender totdat de inhoud van de consistentie van een fruit smoothie te bereiken.

6 Verwijder de tapiocaparels uit de kom en plaats op de bodem van een glas. Giet het mengsel uit de menger via tapiocaparels.

Hints

  • Bubble tea wordt best slurpte door middel van een extra brede druppel die makkelijk de tapiocaparels zal plaats bieden.
  • Verschillende vruchtensiropen in combinatie met een mildere smaak gebrachte thee zal een heerlijke proeverij bubble tea te maken.