Gifts for Artistic Teen meisjes

Gifts for Artistic Teen meisjes


Tijdens hun tienerjaren, kunnen kinderen beginnen hun creativiteit te uiten op verschillende manieren al dan niet met schilderen, schrijven of zelfgemaakte ambachten. Het is belangrijk om de artistieke kinderen en jongeren aan te moedigen, omdat het de enige manier waarop ze zich comfortabel voelen uiten van hun gevoelens of de persoonlijkheid kan zijn. Voor aankomende verjaardagen of vakantie, de aankoop van geschenken die helpen bij de artistieke tiener uiten zichzelf.

Art Supplies

Geschenk uw tiener met kunst levert, zodat ze haar artistieke hobby kunnen blijven, of het nu schilderen, beeldhouwen tekening of fotografie. Benodigdheden voor een tiener geïnteresseerd in de schilderkunst, zoals een kwast set, doeken, een ezel en olie, acryl of water verven. Als uw tiener geniet tekenen, zet een geschenkmand met voorwerpen zoals potloden, houtskool, krijt, pastels, gummen, kleurpotloden, stiften en tekenen en schetsen papier aan elkaar. Beeldhouwers zal materialen zoals klei en modelleerwas, evenals beeldhouwen gereedschappen voor steen of houtsnijwerk waarderen. Voor een fotograaf, leveringen omvatten darkroom chemicaliën, fotopapier, achtergronden, studio verlichting, film en camera stands. Als u bereid bent om meer geld te besteden aan fotografie leveringen zijn, overwegen de aanschaf van een foto-printer, camera of camcorder.

dagboek

Voor een tiener die schriftelijk geniet, een tijdschrift kunnen ze al hun gedachten, gevoelens of ideeën op papier te zetten. Met de mogelijkheid dingen op te schrijven op papier kan een manier om stress of brainstormen ideeën te verlichten. Een tiener die zijn gevoelens tot uitdrukking door het schrijven van poëzie zou genieten van een dagboek dat hij rond kon dragen en schrijven wanneer hij de drang voelt. Voor een tiener die songteksten componeert, een tijdschrift is ook gunstig, omdat hij een georganiseerde manier van het opschrijven van ideeën in plaats van het schrijven op welke stukje papier beschikbaar zal hebben.

Naaimachine

Een naaimachine is een passend cadeau voor een artistieke tiener die haar eigen kleding maakt of streeft naar een mode-ontwerper. Naaimachines voor huishoudelijk gebruik zijn ontworpen op een manier die stof in staat stelt om gemakkelijk te glijden onder de naald, het elimineren van de problemen die gepaard gaan met de hand naaien. Als je met een naaimachine om cadeau koos voor een tiener, maar ook alle materialen die nodig zijn voor de machine, met inbegrip van naalden, garen en de stof bevatten. U kunt ook patronen voor jurken, shirts of broeken kopen.

ambachtelijke materialen

Als uw tiener maakt haar eigen sieraden, wenskaarten, geschenken of gewoon geniet van het doen zelfgemaakte kunst en ambachten, overwegen de aanschaf van diverse ambachtelijke materialen die kunnen worden gebruikt voor meerdere projecten. U kunt samen een ambachtelijke doos met alle benodigdheden uw tiener nodig heeft voor projecten. Items in de ambachtelijke vak moet omvatten gekleurd papier, lijm, pailletten, schaar, vilt, stof kladjes, verf, tape, katoen ballen, glitter, pijp schoonmakers en gekleurde veren. Als u weet dat de tiener geniet van een specifiek ambacht, maak een ambachtelijke doos met alleen de noodzakelijke materialen. Bijvoorbeeld voor het maken van sieraden, zijn onder andere een assortiment van kralen, touw, edelstenen, draad, gespen, charmes en kettingen.