Hoe maak je Sugar Cane Taste Like Sugar

Hoe maak je Sugar Cane Taste Like Sugar


Suikerriet is een tropische en subtropische planten, dat een groot deel van het water en zonlicht om te groeien vereist. De meeste klimaten vereisen een vol jaar voordat suikerriet is klaar om geoogst te worden, maar dit keer kan fluctueren van zo weinig tot zes maanden tot twee jaar. Terwijl de sappen uit de suikerriet plant zijn van nature zoet, de installatie vereist volledige verwerking en raffinage voordat het verkrijgt dat vertrouwde smaak suiker. Deze processen zijn lastig, en om het meest effectief te zijn vereist het gebruik van moderne industriële apparatuur.

instructies

Cane Processing

1 Oogst de suikerriet door het kappen van de stengels, maar zorg ervoor dat de wortels intact te laten, zodat het weer kan groeien de volgende oogst. Was de suikerriet en snijd deze in reepjes of lange strips. In suikerfabrieken, wordt de snij-efficiënter te maken door roterende messen gemaakt.

2 Pak de sappen van het suikerriet. In fabrieken wordt dit door grote rollen. Hoewel het sap is zoet, het bevat plantaardige stof en vuil. Deze worden meestal verwijderd met behulp van gebluste kalk. Het sap wordt vervolgens omgezet in een siroop met behulp van verdamping.

3 Kook de siroop in een grote pan of vat totdat kristallen beginnen te vormen. Dit proces is bijna onmogelijk zonder de juiste omstandigheden, dus het moet worden gedaan in een suikerfabriek. Suikerstof kan worden gebruikt om het proces te vergemakkelijken. Het koken resulteert in een mengsel van kristallen en moederloog. De twee worden gescheiden met behulp van grote centrifuges en de ruwe suikerkristallen worden gedroogd en opgeslagen.

Refining

4 Meng de ruwe suiker met water en suiker aan de melasse los te maken van de ruwe suikerkristallen. Dit levert een mengsel bekend als magma, dat wordt gesponnen in centrifuges de melasse en kristallen te scheiden. Wassen, te ontbinden, en filteren de kristallen om een ​​gouden vloeistof, vrij van melasse en de resterende onzuiverheden te produceren.

5 Verwijder het resterende kleur met koolstoffilters. Dit zal een witte suikerstroop vertrekken. Concentreer de siroop door verdampen enkele vloeistof.

6 Voeden de siroop in een vacuüm pan en zaden met fijne suikerkristallen. Verdampen van het resterende water om suikerkristallen te produceren.

7 Spin-off van de resterende vloeistof in een grote centrifuge. Was de suikerkristallen met vers warm water en voer ze in drogers, waar bijna alle resterende vloeistof zullen worden verwijderd.