Wat is Body Butter?

Wat is Body Butter?


Body boters zijn moisturizers die zowel kunnen beschermen en hydrateren de huid. Er zijn veel body butter producten gemaakt met ofwel een cacaoboter of een Shea boter basis en vervolgens gecombineerd met gratis ingrediënten om het lichaam boters dat de huid te voeden maken.

Vervaardiging

Lichaam boters kunnen de huid te hydrateren door de zaden en oliën die zijn gewonnen om de basis van de boter. Deze oliën worden gewonnen door slijpen zaden en noten. Na het maalproces wordt het mengsel weer voorzichtig gekookt tot de olie aanwezige vrijgeven.

Kukui Nuts

Een gemeenschappelijk orgaan boter ingrediënt is de kukuinoot. Deze moeren zijn lang gebruikt in huidverzorgingsproducten, omdat ze een hoog gehalte aan vitaminen en essentiële vetzuren. Historisch gezien is de olie uit de kukuinoot werd als lampolie.

Cacaobonen

Cacao is een veel voorkomende body butter ingrediënt. Om cacaoboter te gebruiken als basis voor body butter, cacaobonen zijn grond om de boter te maken. Cacaoboter als gevolg van slijpen de bonen rijk aan kalium, calcium, ijzer en ook antioxidanten.

Shea Nuts

Shea moer worden gebruikt om shea boter maken. Shea noten groeien op de Shea boom in Centraal-Afrika. Deze bomen worden beschouwd als biologisch, omdat ze in het wild groeien. Shea boter is zeer effectief voor de huid hydrateren.

Mango Seeds

Mango is een Aziatische vrucht die is zoet te eten als een vers fruit. Mango bevat ook zaden die kan worden ingedrukt om een ​​boter product. Mango boter is rijk aan vitamine E en A en ook beta-caroteen. Mango boter wordt vaak gebruikt als een body butter basis.

Body Butter Recept

Een basislichaam boter recept kunnen omvatten ingrediënten zoals sheaboter, cacaoboter, bijenwas, vitamine E en een soort etherische olie toegevoegd als geurstof. Deze ingrediënten zijn eenvoudig aan elkaar en plaats te mengen in een kleine container voor dagelijks gebruik.