Hoe te regrow Nails

Hoe te regrow Nails


Het kweken van een set van gezonde nagels kan een uitdaging zijn. Dit geldt met name als een van de nagels werd verloren als gevolg van een ongeval of een sessie van overijverige bijten. Nagels groeien van een gebied onder de cuticula zogenaamde matrix, dat een levend deel van het nagelbed. Als de nagels groeien, de oudere secties worden gehard en zijn naar buiten geduwd. Dit word het witte gedeelte van de vinger en teennagels. Er zijn verschillende manieren om te helpen een nagel te blijven sterk en teruggroeien.

instructies

1 Bevochtig de nagels met de hand lotion dagelijks en na het handen wassen. Dit zal de nagels te houden soepel, die zal helpen kraken en uitdroging te voorkomen.

2 Breng nagellak een keer per week. Dit vocht voor de nagels, terwijl hen een beschermende coating.

3 Vermijd het gebruik van uw nagels om blikjes frisdrank te openen of een automatische telefoon. In plaats daarvan gebruik je knokkels of een pen.

4 regelmatig trim de nagels met vingernagel clippers en schone onder hen dagelijks. Houd ze relatief kort en onmiddellijk te verwijderen eventuele gebroken of gescheurd sectie. Langer, kan beschadigde nagels blijven haken op stof of kleding, waardoor de nagel te breken. Nagels kunnen ook worden gevormd en glad met een nagelvijl ook.

5 Vermijd het gebruik van nagellak remover die aceton bevat. Volgens de Mayo Clinic, kan aceton uitdrogen van de nagels, waardoor ze gemakkelijker te breken.

6 Draag rubberen handschoenen bij het ​​afwassen of het werken met agressieve schoonmaakmiddelen. Warm water en chemicaliën kan ertoe leiden dat de nagels te breken en schillen. Handschoenen worden gedragen bij tuinieren om het risico op infectie te verminderen en breuk.

7 Vermijd bijten je nagels. Dit is onhygiënisch en kan schade die enkele maanden kan blijven, zoals vier tot zes maanden kan duren voor een spijker volledig teruggroeien veroorzaken.

8 Breng een nagelverharder om de vinger en teennagels. Deze harders zal bijdragen aan de versterking zwak, peeling nagels en worden op dezelfde manier als normaal gekleurde nagellak toegepast.

Hints

  • Nagelverharders voorkomen dat chemicaliën zoals formaldehyde en tolueen bevat, zowel roodheid en irritatie van de huid veroorzaken.
  • Volgens de Mayo Clinic, vitamines en voedingssupplementen die beweren te versterken en regrow nagels zijn niet effectief.