Feiten over Alpha-Arbutin

Hydrochinon en d-kojiczuur zijn twee medicijnen die artsen voorschrijven aan patiënten verlangen naar een helderder, lichtere huidskleur of bruine ouderdomsvlekken te verwijderen; maar de over-the-counter product alfa-Arbutin, als alternatief voor voorgeschreven medicijnen gebracht, is een minder dure keuze. Alfa-Arbutin snel handelt bij de verlaging van de huid en vermindert het bruinen dat optreedt na blootstelling aan ultraviolette straling. Alfa-Arbutin werkt door remming van het lichaam de productie van tyrosinase, een enzym dat de melanine die zonnebrand veroorzaakt produceert.

eigenschappen

Alpha-Arbutin is een synthetische verbinding afkomstig van natuurlijke plantaardige bronnen. Het is een in water oplosbaar wit poeder dat op een pH-traject stabiel blijft tussen 3,5-6,5. Volgens Lotion Crafters, een bedrijf dat huidverzorgingsproducten, een 1 procent oplossing in klinische testen resulteerde in een snellere en betere huid lichter na het testen tegen andere producten voor een maand. Epidermale melanine biosynthese van melanine de effecten op de huid, wordt geblokkeerd door Alpha-Arbutin; is naar verluidt werkt het beste wanneer het wordt gebruikt voor een periode van twee tot drie maanden.

bronnen

Een van de belangrijkste bronnen voor de Alpha-Arbutin is een kleine groenblijvende struik genaamd de Bearberry. Bearberry groeit over de meeste of het noordelijk halfrond en wordt meestal gevonden in bergachtige gebieden. Beredruif wordt gevonden in de continentale Verenigde Staten als ver zuiden als Wisconsin en New Jersey. De stof komt ook uit een gemeenschappelijke Canadese onkruid genaamd dockweed.

formulieren

Veel commerciële producten die Alpha-Arbutin bevatten, worden verkocht aan bruine ouderdomsvlekken te verminderen, verlichten van de huid, en erythema, een roodheid van de huid te verminderen. Alpha-Arbutin wordt verkocht in crèmes, lotions en serums en wordt op de markt gebracht als een whitening cream, een body lotion die ouderdomsvlekken vecht, verdwijnen room, een verhelderende en verhelderende room, en een lichaam bleken lotion. Ten minste één bedrijf verkoopt een make-up foundation met Alpha-Arbutin en verkoopt het als een tijdloze foundation huid.

Verenigbaarheid

Hoewel er geen compatibiliteit probleem met behulp van andere huid lichter producten met Alpha-Arbutin, er is echt geen wetenschappelijke reden om andere producten te mengen met Alpha-Arbutin. Hydrochinon werkt dus vergelijkbaar met Alpha-Arbutin die met beide producten op hetzelfde moment kan leiden tot een interactie of een probleem met absorptie.

Veiligheid

Sommige mensen die de huid lichter medicatie hydrochinon hebben gebruikt hebben ervaren verhoogde pigmentatie van de huid. Dientengevolge, in Zuid-Afrika omzet hydrochinon dit is verboden en sommige Europese landen hebben ook gestopt zijn verkoop. Echter, Alpha Albutin hetgeen ongewenste pigmentatie eerder onderdrukt dan het doden van pigment-producerende cellen, wordt momenteel verkocht als alternatief.