Hoe maak je chocolade chips

Chocolate chips gaan heel goed in vele gebakken producten: koekjes, cakes, brownies, mixen en zelfs sommige broden kunnen allemaal worden gemaakt een beetje zoeter met de toevoeging van deze kleine, hartige hapjes. Het maken van uw eigen chocolate chips kunt u de smaak en het uiterlijk van de chips op maat precies naar wens. Het is gemakkelijk om deze eenvoudige en smakelijke ingrediënten te maken.

instructies

Hoe maak je chocolade chips

1 Smelt de bakselchocolade door één van twee methoden. Gebruik maken van een dubbele boiler methode door de invoering van de chocolade in een hitte-safe kom in een pan boven een paar centimeters van kokend water; of zet de chocolade in een magnetron-safe kom en smelt het op medium macht tot de chocolade is zacht. Verwijder de chocolade uit de magnetron en roer om de chocolade smelt af.

2 Drop klodders gesmolten chocolade op de bakplaat. Deze druppels kunnen worden zo klein of zo groot als de voorkeur; en zorg ervoor dat de druppels zijn ver genoeg van elkaar, zodat ze elkaar niet raken.

3 Plaats de bakplaat met de chocoladeschilfers op het in de koelkast. Afhankelijk van de dikte van de chips, moeten ze uitharden binnen enkele minuten tot ongeveer een uur.