Why Do Cats Nudge?

Why Do Cats Nudge?


Terwijl u daar zitten opvang van uw eigen bedrijf, Fifi steigert over en duwtjes je hand. Je huisdier haar, natuurlijk, maar dan springt ze op naast je en kopstoten u. Tuurlijk, ze tonen u enkele affectie, maar ze heeft een verborgen agenda hebben. Ze heeft in het geheim te beweren u als haar eigen.

markering Territory

Als je Fifi ooit hebt gezien met haar achterpoten eind in de richting van de bank, staart wiebelen recht omhoog in de lucht, ze is het verspreiden van een aantal van haar eigen signature parfum. Het gebeurt niet altijd op die manier, dat wel. Katten hebben geurklieren op hun wangen, recht onder hun snorharen en hun tempels. Als ze duwen je hand, wrijven tegen uw enkels of smashing haar voorhoofd in de jouwe, is ze eigenlijk bekleden u met haar geur. Je kunt niet ruiken, maar als een andere katachtige langskomt, zal hij te detecteren dat een andere kat al eigenaar is van jou. Fifi Ook nudge de hoeken van de bank, tafel benen of andere meubelen om haar geur over "haar" spul verder te verspreiden.

Getting Attention

Je bent de hele dag weg en Fifi je mist. Immers, je bent haar hele wereld en de enige die ze heeft om mee te praten en voor haar zorgen. Ze duwen je probeert om je aandacht te krijgen. Het is haar manier om te zeggen, "Pet me" of "Kom spelen" of "Volg mij naar de voedsel schotel en vul het." Ze kan je de taal niet spreken, zodat ze doet haar best om te laten zien wat ze nodig heeft om haar gelukkig maken.

Grooming

Een deel van de tijd, Fifi nudges u snel een bruidegom en massage te krijgen. Als ze haar hoofd schuift onder uw hand, ongeacht waar je het te verplaatsen, wil ze je te aaien en wrijf haar. Tijdens uw kinderboerderij sessie, al die losse haren loskomt. Het is geweldig voor haar-één ding minder voor haar te reinigen-maar het maakt een grote puinhoop over je hele woonkamer.

Informatie verzamelen

Katten hebben een gespecialiseerde informatie centrum in het dak van hun mond bekend als orgaan van de Jacobson's. Deze gevoelige zone is aangesloten op neusholte Fifi's, het maken van haar reukzin ongeveer 200 keer sterker dan de jouwe, legt in Michigan gevestigde dierenarts Dr. Steven J. Bailey. Wanneer Fifi nudges u, kan ze hebben haar mond open iets naar een bijzonder interessante geur stroom over dit orgel te laten. Je denkt waarschijnlijk dat het een schattig klein gril, maar ze is eigenlijk het verzamelen van informatie over jou. Ze uitzoeken waar je de hele dag bent geweest, wat je had voor de lunch en als je je handen op een andere katachtigen hebben gehad.