Hoe maak je een Teen Teach niet Promiscuous te zijn

Hoe maak je een Teen Teach niet Promiscuous te zijn. Tieners zijn omgeven met afbeeldingen van seks, van magazines tot televisie, van muziek tot films. U kunt een tiener te leren niet promiscue door de volgende stappen zijn.

instructies

eerbied

1 Leren door voorbeeld is de manier waarop kinderen leren. Leer uw pre-teen om hun lichaam te waarderen met goed eten, voeding en lichaamsbeweging. Wijzend op netheid, vooral omdat ze in de puberteit, opent de deur naar het over respect voor hun lichaam.

2 Leg je tiener dat hun gezond lichaam is een geschenk, en het houden van het gezond is hun verantwoordelijkheid. Vertel uw tiener dat promiscue gedrag is gevaarlijk en het toont geen respect voor hun lichaam. Laat weten dat je niet goedkeuren ervan.

3 Leer uw tiener over de verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen die kanker, onvruchtbaarheid en zelfs de dood kan veroorzaken. Bespreek hoe deze ziekten van de ene persoon worden overgedragen naar de andere en zouden hun leven voor altijd veranderen. Vertel hen dat hun vermogen om kinderen te krijgen zou kunnen worden beïnvloed.

4 Versterken van de waarden die promiscue gedrag hen niet populair zal maken, noch is het liefde. Leg uit dat als er een vriendje of vriendinnetje hen werkelijk gerespecteerd, zouden ze niet uw tiener om deel te nemen vragen en zou een stevige respecteren 'nee'. Leer uw tiener dat seks geen liefde is, hoewel het een uiting van liefde kan zijn. Laat hen weten dat het slapen rond alleen maar om populair te zijn is een grote fout. Vraag uw tiener te denken van een promiscue vriend en wat er wordt gezegd over hen; dan vragen of ze willen worden gesproken over op dezelfde manier.

Karakter

5 Help uw tiener uit elkaar te onderscheiden van de massa die is promiscue, en zijn er trots op. Benadrukken het belang van het niet volgen van de menigte of toe te geven aan groepsdruk. Help uw tiener aan vrienden die ook een goed karakter door middel van bijeenkomsten en sociale evenementen. Uw tiener zal minder druk promiscue te voelen als omringd door gelijkgestemde tieners.

6 Volg die voorbeelden met voorbeelden uit je eigen leven. Recall een bijzonder moeilijke tijd van 'peer pressure' die je hebt meegemaakt en hen vertellen hoe u deze afgeeft.