Hoe maak je een Fake Gucci Portemonnee Spot

Hoe maak je een Fake Gucci Portemonnee Spot


Het merk Gucci is een van de meest prestigieuze luxe goederen merken in de wereld, samen met Chanel, Louis Vuitton en Fendi. Zo, is het geen verrassing dat veel nep en namaak Gucci producten (zoals tassen, schoenen en portefeuilles) per jaar worden verkocht. In feite, sommige nagemaakte Gucci portemonnees zijn zo goed gemaakt dat het soms moeilijk is om deze te onderscheiden van het echte werk. Je moet zeer oplettend te zijn en weten heel veel over authentieke Gucci portemonnee om het verschil te kennen.

instructies

1 Bestudeer het logo. De traditionele Gucci logo is geschreven in hoofdletters. Ook, als je goed kijkt, zult u merken dat het lettertype is sans-serif, wat betekent dat het niet de kleine features die bekend staat als 'schreven, "of voeten, aan het einde van de slagen op de brieven. Een Gucci portemonnee, zal het logo aan de binnenkant, niet aan de buitenkant. Zorg ervoor dat het logo "double G" ziet eruit als twee hoofdletter G's tegenover elkaar ondersteboven.

2 Zorg ervoor dat het komt met een authenticatie en identificatiekaart. Dit is een klein kaartje, vergelijkbaar met een visitekaartje, dat een identificatie uniek serienummer bevat. U kunt het serienummer gebruiken om ervoor te zorgen dat de portefeuille echt is door het nemen van het naar een officiële Gucci winkel of contact opnemen met een vertegenwoordiger via de Gucci website.

3 Zorg ervoor dat het komt met extra's, waaronder een kleine stofzak en Gucci doos. Als het wordt verpakt in plastic, het is zeker een fake. Alle authentieke Gucci items, of het nu een portemonnee of schoenen, komen met een stofzak voor opslag. De stofzak heeft ook de Gucci logo erop.

4 Controleer de prijs. De meeste Gucci portemonnees variëren in prijs van $ 500 tot $ 1500 op het gemiddelde. Als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn (tenzij je het van een outlet store koopt en de prijs is gemarkeerd naar beneden), dan is het waarschijnlijk.

5 Controleer slordige vakmanschap zoals een scheve logo, losse draden en lage kwaliteit stof. Authentieke Gucci portemonnees zijn altijd gemaakt van echt leer, suède of canvas. De stiksels zullen dicht bij elkaar en uiterst krap zijn.

Hints

  • Koop altijd uw Gucci portemonnee uit een Gucci boutique, de officiële website van Gucci of een gerenommeerde dealer als Bloomingdale's, Saks Fifth Avenue en Barneys New York; Dit is een zekere manier om te garanderen dat u het kopen van een authentieke Gucci stuk. Zorg ervoor dat u een ontvangstbewijs voor uw portemonnee aankoop te krijgen. Als de verkoper geeft je een geldig ontvangstbewijs, is de kans groot dat de portefeuille is authentiek, want nu heb je de mogelijkheid om terug te keren of het uitwisselen van het item. Elke gerenommeerde Gucci dealer biedt u een ontvangst en terugbetaling kans.