Hoe het Front Sight Post op de Ar-15 wijzigen

Een Armalite model 15 (AR15) is een aanvalsgeweer dat een van de vele verschillende kogels, variërend van een 5,56 de hele weg naar een .308 Winchester vuurt. De voorgezicht paal is bevestigd aan de voorste bovenzijde van de cilinder. De loop wordt aangesloten op het frame van de AR15 dat de trigger en het tijdschrift huizen, maar op sommige modellen de voorzijde zicht paal niet kan worden gewijzigd. De gehele bovenste uiteinde van het geweer worden vervangen. Op het vat modellen met standpunt berichten voor die kunnen worden gewijzigd, wordt de aanblik paal eenvoudig gemonteerd aan de bovenkant van het vat met twee tapper pinnen.

instructies

1 Verwijder de clip van de AR15 door knop in te drukken clip release en naar buiten te trekken. De clip release knop zal zijn aan de linkerkant van het frame op de clip behuizing en ziet eruit als een kleine ronde knop met dezelfde kleur als het frame. Trek de handgreep aan de achterzijde van het frame naar de kogel uit de schending werpen.

2 Zoek de tapper pinnen waarmee de voorzijde zicht post naar de top van het vat. De afvoerkanalen kunnen lijken kleine dunne metalen pennen die door het frame van het vizier op de bodem van het zicht. Er kunnen twee naast elkaar op de bodem van het vizier paal voorzijde.

3 Plaats het kleinere uiteinde van de drukstang tegen één van de pennen tapper zodat de staaf gecentreerd op het oppervlak van de pen en druk de pen uit het zicht frame. Herhaal dit voor het andere pin. Als de pinnen vastzitten of moeilijk te duwen, dan tikt u op de duwstang met een rubberen getipt hamer.

4 Schuif de voorraad voorzijde zicht paal off van de voorkant bovenkant van het vat. Schuif het nieuwe front zicht bericht op de voorzijde bovenkant van het vat en de tapper pinnen die op dezelfde manier dat je ze verwijderd te vervangen. Neem de AR15 op de schietbaan en op de juiste zicht in uw nieuwe zicht.