Gezonde Homemade Kerstmis Giften van het voedsel

Gezonde Homemade Kerstmis Giften van het voedsel


Giften van het voedsel zijn zeer populair bij Kerstmis. Men moet niet vergeten echter dat niet iedereen bereid is om gezond eten, alleen maar omdat het Kerstmis af te zien. Sommigen hebben niet eens de mogelijkheid, als gevolg van diabetes en andere aandoeningen die gezonde eetgewoonten vereisen. Dit betekent niet dat deze mensen moeten dan worden overgeslagen met Kerstmis. Er zijn een aantal gezonde zelfgemaakte kerst eten gaven die eenvoudig te bereiden en gemakkelijk zijn op de begroting ook.

Snack of Trail Mixes

Snack en trail mixen kan worden gemaakt in duizenden verschillende manieren, en je kunt echt dit eten gift personaliseren door toevoeging van ingrediënten op basis van favoriete voedsel van de ontvanger van het cadeau's. Best van al, kunnen snack en trail mixen worden gemaakt met behulp van gezonde ingrediënten. Zo kunt u rauwe noten, gedroogde vruchten die vrij zijn van toegevoegde suiker, zaden en volkoren producten zijn te gebruiken. Verpak de mix in een decoratieve voedsel container of een feestelijk cellofaan zak, en je hebt een geweldig cadeau kreeg.

Wrijft en Specerijen

Een heerlijk eten gift voor iemand kijken naar haar gewicht is natuurlijk iets dat smaak toevoegt zonder toevoeging van calorieën. Zelfgemaakte rubs en kruiden zijn perfect. U kunt een heerlijke smaakmaker te creëren door het combineren van een paar verschillende kruiden en specerijen. Het kan iets eenvoudigs als een combinatie van knoflook macht, zeezout en zwarte peper, die een prachtige smaakmaker voor rundvlees maakt zijn. U kunt zelfs gebruik maken van recepten uit kookboeken je rond het huis. Verpak de kruiden in een specerij pot en voeg een label met de naam van de persoon, zoals "Laurie's Special Spice Mix." Als u een huiselijke uitstraling wilt, plaatst u de kruiden in een stenen pot, en boor gaten in het deksel op de stenen pot te zetten in een specerij shaker. Plaats plastic onder het deksel aan de kruiden behouden.

Low-Fat Bakmixen

Een van de meest populaire zelfgemaakte gerechten giften bij Kerstmis is bakken mixen. Deze zijn zeer gemakkelijk te bereiden. Het enige wat u hoeft te doen is laag de droge ingrediënten in een stenen pot en voeg een label met een lijst van ingrediënten die nodig zijn om de mix en het mengen en bakken richtingen af ​​te maken. Je kon mixen te bereiden uit een kookboek, of wijzigen van uw favoriete recepten om ze minder vet en calorieën te maken. Muffin, volkoren pannenkoeken, volkoren brood en energie bar mixen zijn grote keuzes. Vergeet niet om de Mason potjes kijken feestelijk door het toevoegen van kleurrijke labels en een stuk van de feestelijke stof onder de ring van de stenen pot.