Hoe maak je een conflict in een nieuwe relatie Resolve

Conflict is moeilijk om te gaan met in elke relatie, maar wanneer conflict ontstaat in een relatie die is relatief nieuw, is het bijzonder moeilijk te behandelen. Nieuwe relaties zijn kwetsbaar, de gevoelens zijn nieuw en het is belangrijk om conflicten op een manier die de ontluikende relatie behouden, maar is nog steeds eerlijk om zowel mensen die betrokken zijn op te lossen. Hier zijn enkele suggesties voor het oplossen van een conflict in een nieuwe relatie.

instructies

1 Face it. Het negeren van een conflict is net zo slecht voor een nieuwe relatie als het is voor een reeds bestaande. Doen alsof dat er een conflict is niet belangrijk of bestaat niet verergert de situatie alleen maar. Zelfs als het conflict is een relatief kleine, waarvoor zij staat en het oplossen van het samen zal de band tussen de twee van u te versterken.

2 Neem verantwoordelijkheid. Plaats alle schuld voor het conflict over de andere persoon. Aangezien er twee van u in de relatie, is het waarschijnlijk dat jullie beiden hebben bijgedragen aan het conflict op een bepaalde manier. Neem verantwoordelijkheid voor je daden, slikken uw trots en toegeven dat je fout waren. Dit zal helpen het conflict sneller worden opgelost en toon respect voor de persoon die je aan het daten.

3 Wees eerlijk. Vertel de andere persoon in de relatie hoe je je voelt, zelfs als dat betekent hen te vertellen dat ze je hebben gekwetst of maakte je boos of dat je niet het gevoel dat ze verantwoordelijkheid nemen voor het veroorzaken van het conflict te ontstaan. Het houden van uw gevoelens binnen zal alleen laat je gekwetst en boos; waardoor ze bekend zal u helpen zich beter voelt en oprichting van een open lijn van communicatie tussen de twee van jou.

4 Laat de kleine dingen. Niet alle conflicten vereisen debat en lang gesprek om te worden opgelost. Als het conflict is een kleine of minder ernstig is, zoals vuile vaat achtergelaten in de gootsteen of het verlaten van de wc-bril omhoog, doe het niet blazen buiten proportie. Leg uit waarom het een probleem is, moet hier een eenvoudige overeenkomst of oplossing en verder gaan. Woning op een klein conflict zal alleen de grotere moeilijker om te gaan met te maken.

5 Respecteer elkaar. Boven alles, geef de andere persoon in de relatie het respect dat ze verdienen wanneer het proberen om een ​​conflict op te lossen. Zelfs als je helemaal niet met hen eens, breiden ze de hoffelijkheid van hen te horen uit, zodat ze hun kant van het conflict en hoe ze zich voelen verklaren, en eerlijk over het oplossen van het zo dat beide mensen gelijk worden behandeld. Als u nog steeds met elkaar te respecteren, kan elk conflict worden opgelost.