Wolkenkrabber Hotels in Times Square, New York

Wolkenkrabber Hotels in Times Square, New York


Times Square is het hart van New York City, bekend van de neonlichten dat het verlichten door middel van de nacht en de vele theaters langs Broadway. Tal van luxe hotels kan worden gevonden tussen de vele wolkenkrabbers die toren over Times Square en Theater District van Manhattan.

Hilton Times Square

Het Hilton Times Square is op 42nd Street tussen 10 en Dyer Avenue, twee blokken van de Lincoln Tunnel. Er zijn 460 kamers beschikbaar met maximaal 360 vierkante voet van de ruimte; Niet-rokers en gehandicapten toegankelijke kamers beschikbaar. De kamers zijn beschikbaar met één of twee bedden, samen met extra slaapbank, een kluis in de kamer, mini-bars, 37-inch flatscreen-tv met pay-per-view-films, MP3-spelers en een draadloze internetverbinding. Het hotel verwelkomt huisdieren en biedt een fitnesscentrum, een business center, valet-en wasservice, een activiteit en tour desk, en de conciërge service voor kaartjes en reserveren. Het restaurant, op de 25e verdieping, serveert ontbijt, lunch en diner en omvat pre- en post-theater menu.

Hilton Times Square
234 West 42nd Street
New York, NY 10036
(212) 840-8222
hiltonhoteltimessquare.com

Millennium Broadway Hotel

Het Millennium Broadway is gelegen tussen 44 en 45 straten in de buurt van de Avenue of the Americas. De kamers zijn beschikbaar met kingsize bedden, kluis in de kamer en een draadloze internetverbinding; suites zijn beschikbaar met een flatscreen-tv, platform bedden en lederen stoelen. Het gebouw omvat de Hudson Theatre, dat beschikbaar voor vergaderingen, bruiloften en andere evenementen is. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, valet parking, een multi-lingual personeel en theater ticketservice in de lobby conciërge. Het restaurant Charlotte is geopend voor ontbijt, terwijl de Charlotte Bar & Lounge is de hele tijd voor lichte maaltijden geopend.

Millennium Broadway Hotel New York
145 West 44th Street
New York, NY 10036
(212) 768-4400
millenniumhotels.com

W New York

Het W Hotel ligt op de hoek van Broadway en 47th Street. Het W beschikt over kamers met het label "Wonderful ',' Spectacular ',' Fabulous 'en' Cool Corner." De kamers zijn voorzien cassette en dvd-spelers, draadloos internet service, kluis in de kamer en 24 uur per dag op de kamer dineren. Het hotel is huisdier-vriendelijk en beschikt over een fitnesscentrum, een lounge met dj's en games, en auto-service. De Blue Fin is gespecialiseerd in vis en is geopend voor ontbijt, lunch en diner.

W New York - Times Square
1567 Broadway
New York, NY 10036
(212) 930-7400
starwoodhotels.com