Zelfgemaakte Lip Softener

Zelfgemaakte Lip Softener


Droge, schrale lippen kunnen ongemak veroorzaken en leiden tot bloedingen of barsten rond de mond gebied. Afschilfering en het herstel van het vocht aan je lippen zal hen helpen zacht en gezond te blijven. Er zijn verschillende opties voor zelfgemaakte lip producten zijn een eenvoudige kosteneffectief.

instructies

Zelfgemaakte Lip Scrub

1 Combineer 1 theelepel. elk van honing en bicarbonaat in een kleine kom.

2 Voeg een paar druppels olijfolie en roer het mengsel.

3 Plaats een kleine hoeveelheid van het mengsel over je lippen en mond gebied.

4 Laat het mengsel te blijven op je lippen voor een paar minuten.

5 Wrijf het mengsel over je lip en mond gebied om de dode, droge huidcellen te exfoliëren en goed afspoelen met koud water.

6 Breng een druppel olijfolie op je lippen om je lippen te geven als een vochtinbrengende crème. Dit zal ook geeft je lippen een glanzend uiterlijk.

Zelfgemaakte Lip Balm

7 Smelt 3 oz van amandelolie en 1/2 ounce bijenwas of bijenwas pellets in een bain-marie of een kleine, magnetron-safe kom.

8 Koel het mengsel lichtjes. Openbreken van een vitamine E capsule en giet de inhoud in de dubbele ketel of kom.

9 Voeg 1-4 druppels van je favoriete essentiële olie. Sommige smaken om te proberen zijn zoete sinaasappel, pepermunt of vanille.

10 Roer het mengsel goed en giet het in een schone container met een deksel te gebruiken als een lippenbalsem. Het mengsel zal verharden als cool.

Hints

  • Voeg een snufje suiker of caloriearme zoetstof aan de lippenbalsem mengsel tijdens het verwarmen als je wilt dat het een zoete smaak hebben.
  • U kunt essentiële oliën bij de apotheek of de gezondheid van voedsel winkels.