Hoe te leren zolen te beschermen

Hoe te leren zolen te beschermen


Geniet van een fantastische paar schoenen is één van het leven van kleine genoegens. Leren schoenen staan ​​bekend als comfortabel en duurzaam, en het beschermen van uw lederen zolen zal je schoenen te houden ziet er goed uit voor jaren. Na een paar eenvoudige stappen zal helpen om uw voetzolen schoon en schade gratis.

instructies

Houd ze schoon

1 Maak uw lederen zolen. Maak het schoonmaken van een routine elke keer nadat u uw schoenen. Gebruik een zachte, droge doek of borstel om vuildeeltjes te verwijderen. Zorg ervoor dat u het vuil uit van een kleine groeven in de zolen te krijgen. Dirt fungeert als schuurpapier en zal krassen achter in uw zolen.

2 Wash weg overgebleven vuil. Dompel een doek in wat water en wring het overtollige. Reinig de resterende vuil weg. Modder, kauwgom en andere resten moeten worden verwijderd. Zorg ervoor dat u af te spoelen het doek telkens wanneer het wordt vervuild. Overtollig vuil op het doek kan krassen op je leren zolen ook.

3 Dompel de doek in een mengsel van half azijn en half water. Veeg kleverige plekken zoals gedroogde frisdrank of kauwgom. Blijf de vlekken wrijven totdat ze volledig worden verwijderd. Een potlood gum zal ontdoen van alle strepen te krijgen.

4 Spoel de doek in zoet water. Dompel de vochtige doek in mink olie. Breng de olie aan het leer zolen. Zorg ervoor dat u elk deel van de zool te dekken. Een kleine borstel kan worden gebruikt om de mink olie te krijgen in de kleine spleten van de zolen. Mink olie helpt om waterdicht uw leer. Gebruik een droge doek weg te vegen overtollige olie. Laat uw lederen zolen uit de buurt van directe warmte drogen. Directe warmte zal het leer krimpen.

5 Neem je leren zolen dragen aan een lokale schoenmaker en hebben een extra dun stukje rubber aan de onderkant van de zolen. Het rubber beschermt de schoenen tegen slijtage en kan indien nodig worden vervangen.